Sedat Özsoy: Büyük projelerle geliyoruz

Sedat Özsoy: Büyük projelerle geliyoruz
AK Parti'de Belediye Başkan adayının belirlenmesinin ardından şimdi de meclis üyeliği listesi heyecanı başladı.

İlçe Başkanlığı, Sarıyer Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlediği danışma meclisi toplantısında meclis üyesi aday adaylarını teşkilata tanıttı. Büyük coşkunun yaşandığı salona tezahüratlarla giren Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, ayakta alkışlandı. İstanbul Milletvekili İsmail Safi’nin de katıldığı tanıtım toplantısında İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy teşkilata önemli mesajlar verdi. 

fotogaleri.jpg

AK Parti meclis üyesi aday adayları tanıtıldı galerisi resim 12

AK Parti meclis üyesi aday adayları tanıtıldı galerisi resim 15

Özdemir; Hep beraber güzel bir sinerji yakaladık.

Divan Başkanlığını İlçe Başkan Yardımcısı Adem Vurmaz’ın yaptığı toplantıda açılış konuşması yapan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, “Adayımız açıklanır açıklanmaz çalışmaya başladık. Herkese dokunmaya çalışıyoruz. Hep beraber güzel bir sinerji yakaladık. Tüm aday adaylarımızı değerli büyüklerimizi tek tek tebrik ediyorum. Tüm aday adaylarımız ile birlikte basına ve tüm Sarıyer’e AK Parti’nin tek yürek duruşunu gösterdik. Coşkumuz her geçen gün daha da artıyor ”dedi.
 

CHP’de panik başladı!

AK Parti’nin adayının belirlenmesinden sonra mevcut belediyede bir panik yaşandığını belirten Özdemir, “İftiralar, yalanlar, seviyesiz ithamlar bunu net bir şekilde gösteriyorlar. Biz bu işi bitirdik Allah’ın izni ile. Ne yapacaklarını, bizi nasıl engelleyeceklerine şaşırdılar. 2009’un telafisi 2 ay sonra gerçekleşecek. Hep beraber Sarıyer’de zaferimizle birlikte yeni bir dönem başlatacağız. 2014 – 2019 dönemi Sarıyer’in sıçradığı, altın çağını yaşayacağı bir dönem olacak. Sayın Başbakanımızın, Büyükşehir Belediye Başkanımızın Sarıyer ile ilgili çok büyük projeleri var. Bu projelere sahip çıkacak bir AK Partili belediye lazım. Sarıyer halkı bu fırsatı görmeli ve bu fırsatı değerlendirmeli” diye konuştu.
 

Özsoy, “Başbakan’a ‘Sarıyer’i size getireceğiz’ sözü verdim” 

Sarıyer seninle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde kürsüye çıkan Sedat Özsoy’un sözleri sık sık alkışlarla kesildi. Başbakan’a ‘Sarıyer’i size getireceğiz’ diyerek söz verdiğini anlatan Özsoy, “Bir haftalık çalışma süreci içerisinde gördüm ki, Sarıyer halkı bizleri özlemiş, biz de onları özlemişiz. AK Parti dimdik ayakta, kimse bizi dağıtamaz. Gücümüz arttıkça iftiracılar üzerimize daha çok gelmeye başladılar. Demek ki birileri gücümüzden çok rahatsız oldular. İstedikleri kadar iftira atsınlar, biz yola çıktık, durmayacağız, çok çalışacağız” dedi.
 
AK Parti meclis üyesi aday adayları tanıtıldı galerisi resim 34
 

Büyük projelerle geliyoruz

AK Parti’nin büyük projelerle geldiğini belirten Özsoy, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’la bu hafta içerisinde 2 kez toplantı yaptık. İnanın, söylediğimiz her madde anında emir olarak yetkili kadrolara iletiliyor ve icraat aşamasına geçilmiş durumda. Bunların içerisinde basit projeler yok. Metrosundan tutun, tünellerinden tutun, Balıkçılar Çarşısı'ndan midyecilere, sitelerin iskân sorunlarına kadar çok büyük projeler için kollar sıvandı çalışmalara başlandı. Verdiğimiz tüm sözler yerine gelecek. Sayın Başbakanımız Ankara’da, Kadir Topbaş başkanımız Büyükşehir’de, ilçe olarak da şu teşkilat yola çıktı mı Allah’ın izni ile biz bu işi başaracağız” dedi. 
 

Gençlere müjde verdi

Özsoy sözlerini şöyle sürdürdü; "Bir müjde daha vereyim. Baltalimanı Arıtma Tesisleri’nin yanındaki arsanın spor sahası yapılmak üzere bize devrini istedik. Bunu da gerçekleştireceğiz inşallah. Artık küçük projeleri konuşmayacağız. İlçe Başkanımız Sarıyer’i 3 ilçe içine sokacağız diyor ama biz Sarıyer’i 1 numara yapacağız” dedi. 
 

“Belediye hizmet binasını Çayırbaşı’ndaki Fidanlık’ta yapıyoruz”

Maalesef Sarıyer'de 5 sene basiretsiz bir belediye yönetimi vardı. Bir temel attılar o da orada çürümeye bırakıldı. Milyonlarca lira toprağa gömüldü. Biz onların çürüyen temelini istemiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızdan sözümüzü aldık, Çayırbaşı Fidanlık’a belediye hizmet binamızın temelini en kısa zamanda atıyoruz. Sarıyer’e de bu yakışır. Sarıyerli her şeyin en iyisine layık.
 
AK Parti meclis üyesi aday adayları tanıtıldı galerisi resim 36
 

En kısa zamanda tapular veriliyor

En kısa zamanda tapular veriliyor, Derbent mahallesine temeller atılıyor. Artık diğer mahallelerde de insanlar, ‘Başkan gelin bizim binalarımızı yıkın, bizde Derbent projesi gibi proje istiyoruz’ diyorlar artık. Yalan-yanlış propagandalarla insanların kafasını karıştırmaya çalışanların, yalanları artık beyhude. Bu sorun çözülecek. Rabbim inşallah bu sorunu da çözmeyi bize nasip edecek. Sarıyer huzur içerisinde yaşayan, gerçek manada hizmet alan bir ilçe olacak. Önümüzde 2 ayımız var. Çok iyi çalışmamız lazım. Çalışmadan yana en ufak bir kuşkumuz yok. Gücümüzün sonuna kadar mücadele edeceğiz. 31 Mart sabahı Sarıyer Belediyesi’ne AK Parti bayrağımızı dikeceğiz."
 
Konuşmaların ardından belediye meclis üyesi aday adayları tanıtıldı.
 
AK Parti meclis üyesi aday adayları tanıtıldı galerisi resim 22
 
fotogaleri.jpg
 
İşte o isimler

Resul Günay
Halil Canarıkan
Hüseyin Coşgun
Ergin Durdu
Ünal Çakır
İslam Kara
Ramazan Yücel
Erhan Vergili
Şevki Bezeroğlu
Mustafa Karaman
Ömer Arıcı
Bayram Ali Yaşar
Ahmet Kuzpınar
İlknur Arı
Erdal Pehlivan
Mehmet Erbaş
Mustafa Yanlı
Orhan Koçyiğit
Hicran Çelikkaya
Mehmet Çakır
Yusuf Doğan
Recep Bayraktaroğlu
Bülent Çıtır
İbrahim Baltacı
Halil Akıncı
Mehmet Ali Adıgüzel
Alaattin Hamlacı
Raşit Erbaş
Salim Saral
Birol Uçar
Vasil Linardi
Ahmet Yavuz Seven
Duran tanış
Şevket Cankur
Kemal Sucu
Okan Karagöz
Abdullah Günaylı
Selçuk Bozkır
Halil İbrahim Güven
Nuri Osman Akdağ
Ayla Serpil Bağrıaçık
Yücel Küçük
Osman Hakan Arslan
Suna Andiryadis
Ceyhun Aşık
Hızır Akdemir
Mehmet Yaman
Şeref Bilgin
Eyüp Coşkun
Hulusi Ulucan
Aydın Yazısı
Mehmet Salih Özbek
Cemil Özbalta
Muhammet Şirin
Atakan Koç
Kenan Çağın
Ferhat Koç
Murat Karataş
Öner Yılmaz
Bekir Karakuş
Özkan Mavzer
Muhittin Çelik
Mustafa Tosun
Sefer Gedik
Cihan Çakır
Kerim Fil
Ahmet Yayla
Uğur Aslanbaş
Hüseyin Avni Büyük
Onur Bozkurt
Cahit Al
Ayşe Aydemir
Vural Akbulut
Erhan Koçak
Ramazan Terzioğlu
Salim Kain
Murat Fidan
Emrah Sabır
Ersin Şahin
İsmail İnandı
Aslan Koparan
Verda Yiğit
Cemal Kaya
Engin Karaca
Yüksel Erdilli
Nazmi Soysal
Adnan Güven
Hasan Durhat
Aytaç Güngör
Yaşar Girgin
Kadir Onur Yılmazer
Hakan Kemal İmir
Cengiz Başpınar
Yaşar Baş
Hüseyin Günbaylı
Mehmet Kazdal
Erdem Aydın
Ali Paşa Seven
Şahin Cengiz
Saim Kadıoğlu
Serkan Uyanık
Vedat Demir
Engin Aydemir
Çetin Kara
Cem Erdoğmuş
Adem Özel
Yunus Kasap
Abdullah Karaman
Muammer Nur

 

Bu haber toplam 18745 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum