Sedat Özsoy, Başbakan'a söz verdi!

Sedat Özsoy, Başbakan'a söz verdi!
AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, aday tanıtım toplantısında Başbakan Erdoğan'a, "Sarıyer'i alacağız" sözü verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul İlçeleri Belediye Başkan Adaylarını, Sinan Erdem Spor Salonu'nda 20 binin üzerinde kişinin katıldığı büyük bir toplantıyla kamuoyuna tanıttı. Sarıyer’den de binlerce kişinin katıldığı ve coşkulu geçen programda, Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy büyük ilgi gördü.

video-haber-logo.jpg

Sedat Özsoy Başbakan'a söz verdi

Tüm ilçe başkan adaylarının tek tek sahneye çağrılarak tanıtıldığı toplantıda sıra Sedat Özsoy’a geldiğinde özellikle Sarıyerlilerin doldurduğu tribünde büyük bir alkış koptu ve Özsoy lehine sloganlar atıldı. Tanıtımın ardından Başbakan Erdoğan tüm adayları tek tek tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Sıra Sedat Özsoy’a geldiğinde Başbakan Erdoğan kendisiyle kısa bir süre sohbet etti. Erdoğan’ın Özsoy’a, “Hayırlı olsun Sarıyer’i almaya hazır mıyız?” sorusuna Özsoy’un, “Sarıyer buna hazır, AK Parti bayrağını orada dikeceğiz ve Sarıyer’i alacağız” diyerek söz verdi. 
 
ak_toplu_foto.jpg

video-haber-logo.jpg

Bu haber toplam 8505 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT