Sedat Özsoy AK Parti'den adaylığını açıkladı

Sedat Özsoy AK Parti'den adaylığını açıkladı
Sedat Özsoy; kalabalık bir grup eşliğinde AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı'na gelerek adaylık başvurusunda bulundu.
Sedat Özsoy aday gibi konuştu
“AK Parti’nin bayrağını Sarıyer’de en üst noktaya dikeceğiz”

ozsoyic1.jpg
 
Geçtiğimiz günlerde AK Parti'ye katılan eski Belediye Başkanı Sedat Özsoy, ilçe binasına büyük bir kalabalık eşliğinde gelerek, AK Parti’den Sarıyer Belediye Başkan Adaylık başvurusunda bulundu. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Özsoy çok önemli mesajlar verdi.
 
Alkışlar arasında parti binasına giren Özsoy, bir süre İlçe Başkanı Özdemir’in makam odasında oturduktan sonra toplantı odasına geçti. Kendisini desteklemeye gelenlere yaptığı coşkulu konuşmada, “İnanıyorum ki AK Parti’nin bayrağını Sarıyer’de en üst noktaya dikeceğiz ve sizlerle birlikte en güzel hizmeti vereceğiz” dedi.

ozsoyic8.jpg
 
ÖZDEMİR: “SEDAT ÖZSOY HALKIN GÖNLÜNDE OLAN SİYASETÇİLERİMİZDEN BİRİDİR”
İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir yaptığı kısa konuşmada, AK Parti’nin büyük bir marka olduğuna değinerek, “AK Parti dünyanın en büyük sivil teşekkülü haline gelmiş çok büyük bir yapıdır. AK Parti demokrat-muhafazakâr bir yapı. İçinde birçok rengi barındıran, toplumun bütün kesimlerinden insanların kendini bulduğu, Türk milletinin kendini bulduğu bir siyasi harekettir. 10 yıllık süre içerisindeki çalışmalarımız da halkın takdirindedir. Bundan dolayı da yüzde 50’lik bir oyla istikrarlı Türkiye, güvenli bir Türkiye olarak yolumuza devam ediyoruz. Bugün aramızda değerli bir misafirimiz var. Sedat Özsoy, bir dönem Sarıyer’de belediye başkanlığı yapmış, çok hizmeti olan, başarılı çalışmaları ile halkın gönlünde olan değerli siyasetçilerimizden biridir. Bundan on beş gün önce AK Parti üyeliğini kabul ettik, bugün de 2014’te Sarıyer’e AK Parti bayrağını dikmek üzere girdiğimiz bu yarışta belediye başkan aday adayı olarak aramızda, kendisine ‘hoş geldiniz’ diyorum. Çıktığı bu yolda kendisine hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah sonuçta, hep birlikte, AK Parti’nin kazanmasını temenni ediyorum” dedi.

ozsoyic7.jpg
 
SEDAT ÖZSOY: “BU BENİM İÇİN DİNİ BİR GÖREVDİR”
Salonu dolduran kalabalığa konuşan Sedat Özsoy ise belediye başkanı olarak hizmet etmenin kendisi için dini bir görev olduğunu vurguladı. Konuşmasından dolayı Hüseyin Özdemir’e de teşekkür eden Özsoy, “Bu güzel tabloyu görünce söyleyecek söz bulamıyorum. İnşallah bu güzellikleri hep birlikte günlerce yaşayacağız. Rabbim bizi utandırmasın” dedi. Güzel bir partide, güzel bir görev için müracaatını yaptığını belirten Özsoy, diğer tüm aday adaylarına da başarı diledi. Özsoy konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Rabbim bize yapacağımız, alacağımız görevleri hayırlısıyla nasip etsin, tüm adaylarımıza, şahsıma da hayırlısıysa nasip etsin. Çünkü bu önce benim için dini bir görevdir. Topluma, sizlere hizmet etmek dini bir görevdir. Ben 30 senelik siyasi hayatımda hep buna dikkat ettim. Bunun içinde 5 sene belediye başkanlığı görevim var. Sizlerle aynı partide olmuşuz, olamamışız benim için hiç önemli değil. Benim için insan önemli. Hiç kimseyi birbirinden ayırmadan 5 senelik görevimi tamamladım.”

ozsoyic6.jpg

“AK PARTİ’NİN BAYRAĞINI EN ÜST NOKTAYA HEP BERABER DİKECEĞİZ”
Bu gün de aranızdaysam AK Parti gibi Türkiye ve dünyada marka olmuş bir parti beni bünyesine kabul ettiyse, önce Başbakanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İlçe Başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, tüm üyelerimize ve bizi destekleyen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Çünkü bu iş tek başına değil, yalnızca Sedat Özsoy’la olmaz. Bu iş birlik görevidir. Ve bu birlik de burada gördüğümüz arkadaşlarla, her mahallede büyük bir mücadele ile başarılabilir. Bu görev bana tevdi edilir, üst makamlarda kabul görürse, bu bayrağı alıp da sizlerle beraber yola çıkarsam inşallah, inanıyorum ki AK Parti’nin bayrağını Sarıyer’de en üst noktaya dikeceğiz ve sizlerle birlikte en güzel hizmeti vereceğiz.”

ozsoyic5.jpg
 
“YANLIŞ YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK, KAPI KAPI ÇALIŞACAĞIZ”
Amacının her zaman için Sarıyer’e hizmet etmek olduğunu ifade eden Sedat Özsoy, atalarının burada doğup büyüdüğünü ve yanlış yapma lüksü olmadığını söyledi. Özsoy, “Biz dedelerimizden, balarımızdan aldığımız bayrağı hiç bir zaman aşağı indiremeyiz, indirmedik, rabbim de indirtmesin. Alnıma leke sürmedim inşallah sürmeyeceğim. Allah’ım bunu bana nasip eder inşallah. Çünkü her zaman gururum için yaşadım, şerefim için yaşadım. İnşallah kadrolarımızla beraber ‘halka hizmet hakka hizmet’ düsturuyla yola çıkacağız. Burada sizlere çok büyük görevler düşüyor. Kapı kapı çalışacağız. Kadın kollarımıza, gençlerime çok görevler düşecek. Ben her zaman yanlarında olacağım. Mücadeleyi birlikte yağacağız” dedi.

ozsoyic4.jpg
 
BİZ GÜÇ OLACAĞIZ, KENETLENECEĞİZ
Bir siyasetçi olarak görev aldığı partilerde her zaman için dargınlık ve kırgınlıklara karşı olduğunu söyleyen Sedat Özsoy, küskünlük ve dargınlığı kesinlikle kabul etmediğini vurguladı. Tek hedefin seçimi kazanmak ve hizmet etmek olduğunu belirten Özsoy şöyle devam etti: “Ben partiye yeni katılan biriyim ama öncelikle sayın başkanımla birlikte küskün, dargın kim varsa biz önce onların yanına gideceğiz. Biz güç olacağız, kenetleneceğiz. Gerekirse 24 saat çalışacağız” dedi.

ozsoyic3.jpg
 
ARKAMIZDA HÜKÜMET, BÜYÜKŞEHİR VAR, YAPAMAYACAĞIMIZ HİZMET YOK
Hep birlikte mahallenizde nereye gitmemiz gerekiyorsa gideceğiz. Herkesi ziyaret edeceğiz ‘çare biziz’ diyeceğiz, arkamızda hükümet var, büyükşehir var yapamayacağımız hizmet yoktur. Ancak bu seçim kolay değil. Sakın ha kimse rehavete kapılmasın. ‘Nasıl olsa biz bu seçimi alırız’ demeyeceğiz. Hayır arkadaşlar. Bunun acı tablolarını geçmişte çok yaşadık. Seçimi bir kişiyle nasıl kazanacağız düşüncesiyle hareket etmeyeceğiz. Bize ne düşüyorsa biz yapacağız, sizler de bize büyük bir destek olarak, bu çalışmayla beraber inşallah neticeye varacağız. Ben buna canı gönülden inanıyorum, onun için buradayım, bu güzellikleri tekrar sizlere ve Sarıyer’e yaşatacağız. Rabbim inşallah hakkımızda hayırlısını nasip eder. “

ozsoyic2.jpg
 
Sedat Özsoy konuşmasını tamamladıktan sonra başvuru formunu imzalayarak İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’e teslim etti. 

SEDAT ÖZSOY KİMDİR?
SEDAT ÖZSOY'UN ÖZGEÇMİŞİ...


ozsoyic9.jpg

Bu haber toplam 5864 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT