Secret Age Leke Kremi ile Cildiniz Parlasın

Secret Age Leke Kremi ile Cildiniz Parlasın

Leke kremi, cildimizde oluşan lekeleri gidermek ve parlak bir cilde sahip olabilmek içi kullanılır. Peki cilt lekeleri neden oluşur? Cilt lekesi, melanin pigmentinin cilt yüzeyinde birikerek leke olarak görünmesi şeklinde oluşur. Uzun süre güneş ışığına maruz kalan ciltlerde cilt lekesi oluşumu başlar. Çabuk yaşlanan cilt dokusu kendini koruma amaçlı kalınlaştırır ve melanin pigmentini arttırır. Bu yüzden leke giderici krem kullanarak bu sorun giderilir.

Secret Age Leke Kreminin Özellikleri

Güneşin zararlı ışınlarına uzun müddet maruz kalmak cilde doğrudan etki edecektir. Kullanılan kimyasal maddeler, cilt hücrelerinin yaşlanması, hormonal rahatsızlıklar ve hamilelik gibi etkenler cilt lekesinin temel sebebidir. Bunun dışında bilgisayar, tablet, cep telefonu ve televizyon gibi kızılötesi ışın yayan cihazlar, cıva içeren güneş kremlerinin kullanılması, kalitesiz kozmetik ürünleri ve makyaj malzemelerinin kullanımı ile solaryum da cilt lekelerini oluşturan diğer sebeplerdir. Cilt lekelerinden kurtulmak için Secret Age Doğal Güneş Korumalı Lipozomlu Gotu Kola Leke Kremini kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Leke kremi kullananlar bu ürünün kesim çözüm olduğunu biliyorlar. Bu leke kremi, tüm cilt tiplerine uygun olarak kullanılabileceği gibi yaz, kış ve bahar aylarında düzenli olarak sürülebilecek bir üründür. Güzelliğin ve kozmetiğin kalbi Fransa’da üretilen bu leke kremi, içindeki ödüllü aktifi ELIX-IR maddesi sayesinde güneşin gelen zararlı ışınlarından sizi korur. Secret Age Doğal Güneş Korumalı Lipozomlu Gotu Kola Leke Kremi’nin içeriğinde asla SPF ve cıva bulunmaz. İnsan sağlığını herşeyin üstünde tutan marka, tüm cilt lekelerini yok eden bu mükemmel formülü sunar. Leke kremi içinde bulunan B-White maddesi ve lipozom teknoloji ile tüm lekelere derinlemesine işler ve lekeleri hızlı bir biçimde yok eder. Hamilelik lekeleri, güneş lekeleri, sivilce lekeleri ve çiller gibi tüm cilt lekelerine karşı adeta savaş açar.

Secret Age Doğal Güneş Korumalı Lipozomlu Gotu Kola Leke Kremi peeling değildir bu yüzden ciltteki derileri soymaz ve cildi asla tahriş etmez. Aksine ciltteki tüm dokuları onarır ve parlaklık kazandırır. Kremin içerdiği Gotu Kola maddesi, cildi nemlendirir ve canlılık ile parlaklık kazandırır. Üstelik düzenli olarak kullanıldığı takdirde kesinlikle tüm lekeleri hızlı bir şekilde yok eder.

Secret Age kalitesi ve güvencesiyke;  Leke kremi, Leke Kremi fiyatları ile ilgili daha detaylı bilgi almanız için sizleri http://www.secretage.com/leke-kremi sayfasına bekliyoruz.

Bu haber toplam 13133 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum
Sağlık