Seçimde risk aldılar

Seçimde risk aldılar
Seçim çalışmalarında Sarıyer Belediyesi’nin bazı müdürleri, memur oldukları halde oldukça risk aldılar.

Yerel seçimler geride kaldı. Aylarca süren çalışmaların sonunda CHP’nin ipi göğüslemesiyle Sarıyer’de yeni dönem başladı. Tüm siyasi partilerde çok sayıda kişi mücadele verdi. Seçim çalışmalarına bakıldığında Sarıyer Belediyesi’nin bazı müdürleri memur oldukları halde oldukça risk aldılar. Bu çalışmalar seçim döneminde en çok tartışılan konular arasına girdi. 

 

Zabıta Müdürlüğü CHP’nin SKM’si gibi çalıştı

İşin başında Zabıta Müdürü Semra Kartal geldi. Hem kendisini hem de emrinde çalışan zabıtalarla sahadaydı. Zabıta Müdürlüğü neredeyse CHP’nin Seçim Koordinasyon Merkezi gibi çalışıyordu. Gazetemize gelen tüm bilgiler o yöndeydi. Şükrü Genç’in pankartlarının asılmasından ve korunmasına kadar hatta AK Parti’nin pankartlarının kesilmesi dahi bazı zabıtaların kontrolünde yapılıyordu.
 

Numarataj hedefe oturdu

Seçim boyunca gündemden düşmeyen diğer bir yer ise yine Sarıyer Belediyesi’nin numarataj birimiydi. Hayali seçmen iddialarının başladığı süreçte tüm oklar numarataj biriminin şefliğini yürüten Saime Gündü’ye çevrildi. Bir yerel gazetenin yazdığı masa başı hayali haber yalan çıkınca bu kez Sarıyer Belediyesi’nin numarataj birimi hedefe oturdu. Bu birimin başındaki Saime Gündü memuriyeti pahasına Şükrü Genç uğruna büyük risk alan isimlerden birisi oldu.

Bu haber toplam 11242 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
6 Yorum