Saso, Eac Ve Yol Belgesi Hakkında Bilinmeyenler

Saso, Eac Ve Yol Belgesi Hakkında Bilinmeyenler

Günümüzde ticari anlamda yapılan tüm ithalat işlemleri ve araç sınıfı üzerinden yapılan ticaretlerde kişilerden pek çok farklı belge ve izin istenmektedir. Bu anlamda Türkiye'de en çok başvuru alan belgeler arasında saso belgesi, eac belgesi ve yol belgesi bulunmaktadır.

Saso Belgesi Nedir, Nasıl Temin Edilir?

Suudi Arabistan ülkemizin en çok ürün ihracat ettiği ülkeler arasında yer almaktadır. Suudi Arabistan devletinin kendisine yapılacak ihracat ürünlerinde, ürünlerin gümrükten geçirilmesi için istediği belge ise saso belgesi olarak adlandırılmaktadır. Bu anlamda kişilerin Yılmaz Danışmanlık ve Aracılık ile kolaylıkla alabilecekleri saso belgesi, tüm dünya firmalarının Suudi Arabistan bölgesine yapacakları ihracat mamulleri ve ürünlerinin: Suudi Arabistan kalite standartlarına ve kalite ölçülerine uyduğunu beyan eden belgedir. Sahip olunması oldukça kolay bir belge olan saso belgesi Suudi Arabistan bölgesine yapılacak tüm ihracatlarda kesin olarak şart koşulmaktadır.

Eac Belgesi Nedir, Nasıl Temin Edilir?

Türkiye'nin en çok ihracat yaptığı ülkelerden birisi de Rusya'dır. Özellikle tarım mamulleri ve tekstil ürünleri Rusya ile Türkiye arasında yapılan ihracatların en çok pazar payı olan emtiaları arasında bulunmaktadır. Bu anlamda Rusya'ya ürün ihracatında Rusya Federasyon'unun şart koştuğu belgelerden birisi eac belgesidir. Eac belgesi, Rusya bölgesi üzerine yapılacak tüm ihracat ürünlerinin Rusya Federasyonu kalite standartları ve kalite ölçülerine sahip olduğu açıkça beyan eden aynı zamanda resmi olarak kişinin veya firmanın bölge üzerinde ihracat yapma yetkisinin olduğunu gösteren bir belgedir. Bu belge saso belgesinde olduğu gibi Yılmaz Danışmanlık ve Aracılık ile kolaylıkla temin edilebilmektedir.

Yol Belgesi Nedir, Nasıl Temin Edilir?

İstanbul üzerinde taşıma hizmeti veren orta ölçekli veya büyük ölçekli araçların sahip olması gereken pek çok belge bulunmaktadır. Bu belgelerden en önemlisi olan yol belgesi ise servis hizmeti verilecek aracın, bu hizmet için ihtiyaç duyulan kaliteye, özelliklere ve güvenilirliğe sahip olduğunu beyan eden bir belgedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bu belge yalnızca okul servis araçlarında değil, aynı zamanda iş yeri servisi gibi araçlarda da alınmak zorundadır. Saso ve Eac belgesi gibi yol belgesi de Yılmaz Danışmanlık ve Aracılık ile kısa sürede temin edilebilmektedir.

Bu haber toplam 3547 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT