SASİDER, Sarıyer'i iftarda buluşturdu

SASİDER, Sarıyer'i iftarda buluşturdu
Sarıyer Sivaslılar Derneği (SASİDER) yaklaşık 3 bin kişiyi geleneksel iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Sarıyer Sivaslılar Derneği (SASİDER) ilçedeki bürokrat, siyasetçi, spor, sivil toplum kuruluşu temsileri başta olmak üzere yaklaşık 3 bin kişiyi geleneksel iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Her yıl geleneksel olarak Korupark’ta düzenlenen SASİDER’in iftar yemeği bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde SASİDER Başkanı Ali Genç ve yönetim kurulu üyeleri konuklarla tek tek ilgilendi. Kuran’ı kerim tilavetinden sonra, ilahi ve semazen gösterilerinin sunulduğu iftar yemeğinde; ülkemiz ve Sarıyer için birlik ve beraberlik mesajları verilerek dualar eşliğinde oruçlar açıldı.

ali-genc.jpg

Ali Genç: Her zaman Sarıyerlilerin yanındayız

İftara gelenlere selamlama konuşması yapan SASİDER Başkanı Ali Genç, "Derneğimizin kuruluş temelinde sosyal dayanışma ile birlikte birlik ve beraberlik içerisinde olarak toplumsal konulara ve sorunlara duyarlı olmak bulunmaktadır. SASİDER olarak sosyal duyarlılık bilinci içerisinde hep Sarıyerlilerin yanında olduk. Çalışmalarımızı hep bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. İçinde bulunduğumuz şu Ramazan ayı, bütün insanlığa ve İslam alemine Allah’ın rızasına nail olabilme adına verilmiş bir fırsattır. Gönüllerin bir olması sevgi ve kardeşlik iklimi bir milletin başarı yolunda ayaklanmasının ilk adımları olarak görüyorum. Geleneksel iftarımıza gelerek, bu güzel geceye destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

sasider-ic2.jpg

Kaymakam Bilgin; “SASİDER, Sarıyer için çok önemli dernek”

Ali Genç’ten sonra söz alan Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ise “Paylaşmanın sembolü olan Ramazan ayında iftarı, sahuru, teravihi, zekatı, sadakasıyla büyük bir manevi iklimin içerisindeyiz. Bizleri tekrar sizlerle böyle bir ortamda buluşturan, bizlere bugünleri bahşeden Allah’a hamd ediyoruz. Bugün Kuzey Irak’ta 3 askerimiz şehit düştü. Hainler yine görevlerini yapıyorlar. Ancak bizler birlik ve beraberliğimizi burada olduğu gibi tüm bölgelerimizde gösterdiğimiz taktir de hainlerin beyhude çabaları hiçbir sonuç vermeyecektir. Tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. SASİDER, Sarıyer için çok önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Başkan Ali Genç ve yönetimini sahnede gördüğümde, Ali Bey’in gerçekten ne kadar şanslı olduğunu bir kez daha ifade ettim. Hemen her kesimden arkadaşlarımızı yönetiminde buluşturarak, müthiş bir temsil kabiliyetiyle çalışmalar yürütüyorlar, hepsini tebrik ediyorum” dedi. 

Ali Genç’e ait Koru Park’ta düzenlenen iftara; Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yanı sıra, siyasi partilerin ilçe başkanları, milletvekilli adayları, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

sasider-ic3.jpg

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 6065 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT