Sarıyer'te tapular için irtibat büroları kuruldu

Sarıyer'te tapular için irtibat büroları kuruldu
Sarıyer Belediyesi, yeni İmar Islah Planları’nda hak sahiplerinin tespiti için mahallerde irtibat büroları kurdu.

Sarıyer’deki yaklaşık 250 bin kişiyi yakından ilgilendiren mülkiyet probleminin çözümü ile ilgili önemli bir adıma atan Sarıyer Belediyesi, yeni İmar Islah Planları’nda hak sahiplerinin tespiti mahallerde irtibat büroları kurdu.

Emirgan’ın ardından Kazım Karabekir ve Rumelihisarı Mahallesi’nin ıslah plan çalışması Sarıyer Belediye Meclisi’nde oy birliği ile geçmişti.  Sarıyer’deki tüm gecekondu mahallerinin planlarını iki ay içinde bitirmeyi planlayan Sarıyer Belediyesi,  pazartesi günü Mart ayının ilk meclis toplantısına getirmeyi planladığı 3 mahallede hak sahiplerinin tespiti için irtibat bürosu kurdu.

sukru-genc3-001.jpg

Şükrü Genç; “Ortak mücadeleye devam edeceğiz”

Pınar, Kocataş ve Çayırbaşı mahallelerinde kurulan irtibat bürolarının açılışını yapan ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, halktan yetkiyi aldığı ilk günden itibaren Sarıyer’in en büyük sorunu olan barınma problemi üstünde yaptıkları çalışmaları nihayet halkın lehine sonuçlandırmak için mahalleliyle ortak mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.

Vatandaşların bilgilendirilmesi bağlamında açılan irtibat bürolarına ilgi yoğun olurken, Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay’ın 2981 sayılı kanun hakkında verdiği bilgiler halk tarafından dikkatle takip edildi.

sevgi-atalay.jpg

sukru-genc-002.jpg

sukru-genc2-001.jpg

Bu haber toplam 7824 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT