Sarıyerliler isyanda! Çekiciler ara sokaklara indi

Sarıyerliler isyanda! Çekiciler ara sokaklara indi
Sarıyer'de trafik ekiplerince çekilen araçlar vatandaşı isyan ettirdi.

Son dönemde Sarıyer’in birçok bölgesinde uygulanmakta olan ve trafik ekiplerince çekilen araçlar vatandaşı isyan ettirdi. Vatandaşlar en çok araçların ara sokaklardan çekilmesinden rahatsız.

Uzun zamandır devam eden trafik ekiplerinin araç çekme tartışması bu kez ara sokaklara kadar uzandı. Sarıyer’in birçok mahallesinde ana caddelerin dışında ara sokaklardan bile araçlar çekilince vatandaşlar, “Araçlarımızı nereye park edeceğiz” şeklinde isyan ederek yetkilileri uyardı.

Ara sokaklardan araç mı çekilir? 

Sarıyer Manşet Gazetesi’ne konuşan bir vatandaş, “Cumhuriyet Mahallesi’nde Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne gittim. Aracımı ara sokağa park etmeme rağmen aracım çekildi. Bu gölgede cem evinin önünden bile araçları çekiyorlar. Ana cadde olsa trafik sıkışıklığına neden olsa anlarız ama ara sokaklarda bu tür uygulamalar büyük haksızlık. Sırf ceza kesmek için Trafik Vakfı'na para kazandırmak için bu uygulama yapılıyor. Sarıyer Kaymakamımız ve Emniyet Müdürümüz lütfen bu yanlış uygulamaya el atsın vatandaşlar mağdur olmasın” şeklinde konuştu.

Bazı vatandaşlar ise; "Sarıyer Merkez’de gece bile araç çekiliyor. Bu insanlar araçlarını nereye park edecekler. Buna çözüm bulunsun" diyerek yetkilileri uyardı.

Bu haber toplam 10909 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
7 Yorum