Sarıyerli yönetici'den şaşırtan açıklama

Sarıyerli yönetici'den şaşırtan açıklama
Sarıyer Genel Sekreteri Ahmet Akpınar'ın, Sarıyer-Beşiktaş maçı öncesi Fanatik Gazetesi’ne “Beşiktaş kazansın” şeklinde açıklama yapması büyük tepki topladı.
Son günlerin formda takımı Sarıyer Spor Kulübü, Beşiktaş'la oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçında galibiyeti hedeflerken, bir kulüp yöneticisinin Fanatik Gazetesi’ne “Beşiktaş kazansın” şeklindeki açıklaması büyük tepki topladı.
 
Sarıyer Spor Kulübü’nün Genel Sekreteri Ahmet Akpınar, Fanatik Gazetesi’ne yaptığı açıklamada maçı Beşiktaş’ın kazanmasını istediğini söyledi. Akpınar’ın bu açıklamasına Sarıyer taraftarından sosyal medya üzerinden büyük tepki yağdı. Akpınar’a “Sarıyerlilik ruhu bu mu” şeklinde yorumlar yazan taraftarlar istifasını istedi.

Sosyal medyada Sarıyer taraftarı Ahmet Akpınar'a büyük tepki gösterirken, eski kulüp yöneticilerinden KIvanç Ekinci ise, sosyal medya hesabından şu yazıyı paylaştı; "Sarıyer yönetiminde olma kriterinin zengin olmak haline gelmesinin bir sonucu. Parası olan Sarıyer yönetimine girip gönlünü eğlendiriyor. Bu açıklama sahibinden çok, onun orada bulunmasına zemin hazırlayan biz Sarıyerlilere ait. Bu şahsın Sarıyer Yönetim Kurulu Üyesi olmasından, bir Sarıyerli olarak utanç duyuyorum. Yazıklar olsun."

Öte yandan Genel Sekreter Ahmet Akpınar konuyla ilgili bir açıklama yaptı, Akpınar açıklamasında; "Bugün Ulusal Basında yarın kulübümüz ile BEŞİKTAŞ JK arasında oynanacak kupa mücadelesi ile ilgili olarak  çıkan demecin bir bölümü,konuşmanın araç kiti ile yapılması nedeni ile kısmen yanlış anlama ile çıktığı inancı ile açıklama yapmam gereği hasıl olmuştur. Yarınki maç ile ilgili olarak tarafıma geçmişte şeref,onur ve büyük gururla görev yaptığım BEŞİKTAŞ ile kulübümüz arasındaki kupa mücadelesinde hangi takımı tutacağım sorulmuş ve cevaben ; (HER ZAMAN VE YERDE BEŞİKTAŞ’IN KAZANMASINI VE BAŞARILI OLMASINI istediğim ANCAK YARINKİ MAÇTA ,
TARAFIMA TEVCİH EDİLEN VE ŞEREF,ONUR VE GURURLA İFA ETMEYE ÇALIŞTIĞIM YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLMANIN GEREĞİ OLARAK,
GEREK SARIYER CAMİAMIZIN BÜTÜNLEŞMESİ,TAKIMIMIZIN SON MAÇLARDA KAZANDIĞI MORAL MOTİVASYONUN DEVAM ETMESİ,
İYİ  SONUCUN İLERİYE DÖNÜK HEDEFLERİ GERÇEKLEŞTİRMEDE BÜYÜK İVME SAĞLAYACAĞI  DÜŞÜNCESİNDE OLDUĞUMDAN,
SARIYER’İMİZİN KARŞILAŞMADA BAŞARILI OLMASINI ARZU ETTTİĞİM ..)
söylenmiştir.
1920 senesinde Sarıyer Gençler Cemiyeti olarak kuruluş çabasına başlayan ancak daha sonra dağılması nedeni ile ,Sarıyer Gençler Mahfili olarak 1932 yılında Sarıbaba Dergahında kurulan ilk maçını 18 Nisan 1931 tarihinde Çubuklu ile oynayan Ve SARIYER GENÇLİK KULÜBÜ olarak Tüzük ve diğer formaliteleri hazırlanarak başta Kaymakam Hüsnü Uğural ,Cahit Durman,Reşat Pamir,Selahattin Yarar ve arkadaşları tarafından 1940 yılı Temmuz’unda kuruluş başvurusu ve tescili yapılan,Resmi başvuruda  İlk renkleri FES RENGİ ve KAVUN İÇİ olan ancak  B.T.Genel Müdürlüğü tarafından LACİVERT-BEYAZ olarak renkleri tescil edilen,Asaletin rengi LACİVERT ile temizliğin simgesi BEYAZ formasında kuruluşundan beri tertemiz taşıyan,75 yılını kutlayacağımız kulübümüzün geçmişte yaşadığı başarılara el ve işbirliği içinde tüm camia olarak yeniden kavuşmamız dileği ile,
Camiamızın hassasiyeti göz önüne alarak ve yanlış anlamalara neden olmamak üzere kamuoyunun bilgilerine sunarım" dedi.
 
İşte Fanatik Gazetesi’nde çıkan o açıklama
Ahmet Akpınar: Beşiktaş kazansın
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Sarıyer'in genel sekreteri Ahmet Akpınar, maç öncesinde açıklamalarda bulundu.
 
Siyah-Beyazlılar'da bir dönem yöneticilik yapan ve hala kulübün kongre üyeleri arasında yer alan Akpınar, "Beşiktaş'ı en iyi şekilde ağırlayacağız. Kendi liginde zirve hesapları yapan iki takımdan güzel maç bekliyorum. Elbette Beşiktaş'ın her maçını kazanmasını isterim. Bu maçı da Beşiktaş'ın alması gönlümden geçen olay... Pırıl pırıl bir takıma sahibiz ve bunu sahada en iyi şekilde göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 4354 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT