Sarıyerli Trabzonlular dernekleşti

Sarıyerli Trabzonlular dernekleşti
Sarıyer Ayazağa Trabzonlular Derneği, siyaset ve spor camiasının sevilen ismi olarak bilinen Ahmet Karaman’ın başkanlığında kuruldu.
Sarıyer ve Ayazağa’da yaşayan Trabzonlular dernek çatısı altında daha güçlü olacak. Siyasetin ve spor camiasının sevilen ismi olarak bilinen Ahmet Karaman’ın başkanlığında kurulan Sarıyer Ayazağa Trabzonlular Derneği, dernekler masasından onaylanarak resmileşti. Derneğin yönetiminde önemli isimler yer aldı.
 
Sarıyer ve Ayazağa’da yaşayan Trabzonluları bir araya getirerek dayanışma içinde olmalarını sağlamak amacıyla bu adımı attıklarını belirten Dernek Başkanı Ahmet Karaman, “Sarıyer’de binlerce hemşerimiz var. Trabzonluların birlik ve beraberlik içinde yaşayarak her alanda daha güçlü olmalarını istiyoruz. Tüm hemşerilerimizi derneğimize bekliyoruz” dedi.
 
Derneğin kurucular kurulunda; İbrahim Keskin, M. Ali Çoban, Sadık Bektaş, Ömer Şahin, Ali Kargidanoğlu, Cevat Karagüzel, Arslan Şahin, Musa Aydoğdu, Metin Ensaroğlu, Hamza Boz, Cemil Akyasan, Osman Beykoz gibi isimler bulunuyor.

trabzon_ic1.jpg

AYAKTAKİLER: (Soldan sağa) İbrahim Keskin, M. Ali Çoban, Sadık Bektaş, Ömer Şahin, Ahmet Karaman, Ali Kargidanoğlu, Cevat Karagüzel, Arslan Şahin, Musa Aydoğdu

OTURANLAR: (Soldan sağa) Metin Ensaroğlu, Hamza Boz, Cemil Akyasan, Osman Beykoz

Bu haber toplam 8758 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT