Sarıyerli sporcular Kıbrıs'tan dereceyle döndüler

Sarıyerli sporcular Kıbrıs'tan dereceyle döndüler
Sarıyerli Ahmet Albay Alaz, 128 sporcunun katıldığı vücut geliştirme şampiyonasında dereceye girdi.

Sarıyerli Ahmet Albay Alaz Kıbrıs’ta gerçekleştirilen ve 8 ülkeden 128 sporcunun katıldığı WABBA Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda dördüncü oldu. Şampiyonada yine Turan Kazancioglu ise dünya yedincisi oldu.

26-28 Mayıs tarihlerinde Kıbrıs'ta yapılan WABBA Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası'na Sarıyerli sporcular damga vurdu. 128 sporcunun katıldığı şampiyonada 40 yaş üstü Masterlar Atletik Fizik kategorisinde Ahmet Albay Alaz dünya dördüncüsü oldu. Şampiyonaya Atletik Fizik Fitness kategorisinde katılan Turan Kazancioglu ise dünya yedincisi oldu.

sporcu-kck.jpg

Antrenörlüklerini şampiyon sporcu Ahmet Aydın ve Onur Tarica’nin yaptığı sporcular, dünyanın en iyileriyle yarıştı. Dereceye girerek Sarıyer’i gururlandıran sporcular; “Çok çekişmeli bir o kadar da keyifli geçti müsabakalar. Ülkemizi ve Sarıyer’i en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Bizlere emeği geçen başta hocamız Ahmet Aydın ve Onur Tarican’a, yine desteğini esirgemeyen tüm sevenlerimize sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sarıyerli olmaktan ve böyle önemli bir şampiyonada Sarıyer'i temsil etmekten onur ve gurur duyuyoruz. Bize her yer Sarıyer“ diye konuştular.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 12531 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT