Sarıyerli öğretmenler yemekte buluştu

Sarıyerli öğretmenler yemekte buluştu
Ülkemizin geleceği çocuklarımızı büyük bir emek ve fedakârlıkla yetiştiren eğitimcilerin günü Sarıyer Belediyesi ev sahipliğinde Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde kutlandı.

Öğretmenler, kendileri için düzenlenen gecede doyasıya eğlendi. Etkinlikte öğretmenlerle birlikte pasta kesen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, eğitimcilere seslenerek “Fedakarlığınız karşısında kelime bulmak mümkün değil” dedi.

Sarıyer Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ülkenin gelecek nesillerini yetiştiren öğretmenlerin onuruna yemek düzenledi. Geceye ev sahipliği yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in öğretmenlere bir de sürprizi vardı. Türk Sineması’nın sultanı Türkan Şoray ile etkinliğe katılan Başkan Genç öğretmenlerle birlikte pasta kesti, şarkı söyledi. Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe; Sarıyer İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, Sarıyer Belediyesi başkan yardımcıları, birim müdürleri ve ilçede görev yapan eğitimciler katıldı. Etkinlikte sahne alan Arzu Akça seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla hep birlikte eşlik eden öğretmenler, gönüllerince eğlendi.

sariyer-ogretmenler-gunu4.jpeg

SİZLER SAYESİNDE BURADAYIM

Programın açılışını yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, görevi başında hayatını kaybeden öğretmenleri anarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü; ” Sizleri anlatmak, yaptığınız fedakarlık karşısında kelime bulmak mümkün değil. Öğretmenler, eğer ben burada konuşuyorsam sizin sayenizde, ilkokul öğretmenim rahmetli Ayşe Ulubilge sayesinde buradayım. Sizler iyi insanlar yetiştiriyorsunuz, o sorumluluğu bilenler yarınları hazırlıyor. Hepinize binlerce kez teşekkür ediyorum. Biz sizlerle hiç olmazsa senede bir gün bir araya gelebiliyorsak bunun mutluluğunu yaşıyoruz”

sariyer-ogretmenler-gunu1.jpeg

sariyer-ogretmenler-gunu2.jpeg

sariyer-ogretmenler-gunu3.jpeg

sariyer-ogretmenler-gunu5.jpeg

sariyer-ogretmenler-gunu6.jpeg

sariyer-ogretmenler-gunu7.jpeg

sariyer-ogretmenler-gunu8.jpeg

Bu haber toplam 3886 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT