Sarıyerli öğrenciler iki yarışmada derece aldı

Sarıyerli öğrenciler iki yarışmada derece aldı
Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri birer hafta arayla düzenlenen yemek yarışmalarında önemli dereceler elde ettiler.

Mert Peker, Kadir Alaoğlu ve Enes Hasan Bayır, 11 Kasım 2018 tarihinde Bursa Gastronomi Derneği’nin düzenlemiş olduğu Ulusal Yemek Yarışmasında ‘’ En iyi lise - ekip’’ kategorisinde üçüncü oldular.  

Bursa’daki yarışmadan bir hafta sonra ise İstanbul Yeditepe Aşçılar ve Garsonlar Derneğinin (İYAGAD) düzenlemiş olduğu Ulusal Yemek Yarışmasına da katılan İlayda Akgüneş, İzel Naz Zan ve Mert Peker yine  ‘’En iyi lise - ekip’’ kategorisinde 2.lik (Gümüş) ödülünü kazandılar. 

Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Yiyecek içecek Hizmetleri Alan şefi Sedat Özdemir alınan başarılarla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Okul olarak bu tür organizasyonlarda yer almak hem bizim hem öğrencilerimiz için heyecan verici olmaktadır. Öğrencilerimizin göstermiş oldukları başarı bizi mutlu etmenin yanı sıra okulumuzun mutfak alanın da aranan nitelikli genç şefleri yetiştirmek konusunda ki misyonunu da güçlendirmektedir” dedi.

yarisma-ic1-001.jpgyarisma-ic2-001.jpgyarisma-ic3-001.jpgyarisma-ic4-001.jpg

Bu haber toplam 4712 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT