Sarıyerli milletvekili adayları vedalaştı

Sarıyerli milletvekili adayları vedalaştı
Görevlerinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan Gökan Zeybek ile Oktay Aksu meclis üyeleriyle vedalaştılar.

24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde milletvekilli aday adaylığı için meclis üyeliğinden istifa eden Gökan Zeybek ve Oktay Aksu mecliste vedalaştılar. Meclis üyelerinden helallik isteyen Zeybek ve Aksu’ya Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket ve çiçek takdim etti. 

Zeybek “Makamlar gelir geçer aslolan halka hizmettir”

Yaptığı kısa konuşmada meclise veda eden CHP PM Üyesi Gökan Zeybek, “2009 yılında başlamış olduğum Sarıyer Belediye Meclis Üyeliği görevimi bu ayın başından itibaren tamamlamış bulunuyorum. 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği genel seçimleri sebebiyle de yasal süreç içerisinde görevimden ayrılarak müracaatımı yaptım. 9 yılı aşkın süre içinde Sarıyer Belediye Meclisi’nde çok önemli kararlara birlikte imza atmaktan, belediyemizin pek çok soruna çözüm üreten mekanizmanın bir parçası olmaktan; yeni hizmet binamız gibi pek çok binamızın yapılmasında birinci derecede sorumlu olan Sarıyer Belediyesi’nin meclis üyesi olarak bir ferdi olmaktan son derece mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Sayın Belediye Başkanımızın Sarıyer’e kazandırdığı çok sayıda başarılı hizmetin bu mecliste geçmesi adına oy birliğiyle kararlar aldık. Bazen tansiyonlar yükseldi ama ne mutlu ki bugün birbirimizin elini sıkabiliyor, iyi ve kötü günlerde yan yana gelebiliyoruz. Makamlar gelir geçer aslolan halka hizmettir.

oktay-aksu.jpg

Aksu: “Hep yapıcı olmaya çalıştım”

Oktay Aksu ise,”Acı tatlı çok güzel günlerimiz oldu. Görev yaptığımız dönem boyunca hep yapıcı olmaya çalıştım hep çözüm odaklı çalıştım. Görevlerimden istifa ederek ben de yeni bir yola çıktım. Önümüzdeki seçimlerde İstanbul 1.Bölge’de aday adayı oldum. Partimize hizmet etme noktasında bölge ayrımı yapmadan çalışacağız. Temmuz Meclisi’nde de inşallah sizi vekil olarak ziyaret ederim” dedi.

Konuşmaların ardından Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç; Gökan Zeybek, Oktay Aksu ve geçtiğimiz günlerde istifa eden AK Partili Hicran Çelikyay’a yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket takdim etti. Hicran Çelikyay’ın plaketini ise AK Parti Meclis Üyesi Ebru Tekin aldı.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 3467 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT