Sarıyerli Çiçek Türkiye şampiyonu

Sarıyerli Çiçek Türkiye şampiyonu
Sarıyer Belediye Spor’un lisanslı tekvandocusu Yaşar Sinan Çiçek katıldığı Gençler Türkiye Tekvado Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Antalya’da gerçekleştirilen Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda 73 kiloda mücadele eden Yaşar Sinan Çiçek, 137 kişi arasında gösterdiği başarılı performansla birinci oldu.

Alanya'da Atatürk Spor Salonu’nda, 15- 20 Şubat tarihleri arasında yapılan ve 64 ilden bin 500’den fazla sporcunun katıldığı şampiyonada Yaşar Sinan Çetin elde ettiği başarıyla Sarıyer Belediyesi’ni en iyi biçimde temsil etmiş oldu.
 
Şampiyonadan sonra Sarıyer’e dönen sporcuyu Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Sarıyer Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Danışmanı Ali Ergenç tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Sarıyer Belediye Spor Tekvando Takımı Antrenörü İsmail Kılıç, Milli Sporcu ve antrenör Nafia Ünkaracalar ve Nazan Akbulut nezaretinde şampiyonaya hazırlanan Yaşar Sinan Çiçek, elde ettiği bu başarıyla İspanya’da yapılacak Uluslararası Open Madrid Tekvando Turnuvası’na doğrudan katılmaya hak kazandı.

Bu haber toplam 4199 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT