Sarıyerli Balıkçılar Başbakana böyle mesaj verdi

Sarıyerli Balıkçılar Başbakana böyle mesaj verdi
AK Parti’nin Kazlıçeşme’de yaptığı ve bir milyondan fazla kişinin katıldığı “Milli İradeye Saygı” mitingine Sarıyer’den büyük katılım oldu.
Sarıyer’in değişik mahallelerinden binlerce kişi karadan ve denizden Kazlıçeşme’ye akın etti.

balikcilaric1.jpg
 
Kazlıçeşme'de yapılan ve arama-kontrol noktalarındaki turnikelerden alınan verilere göre bir milyonu aşkın vatandaşın katılımıyla gerçekleşen dev mitinge Sarıyer'den de büyük destek geldi.

Sarıyerli Balıkçılar motorlarına astıkları, "Dik dur eğilme balıkçılar seninle" ve "Gezide değil denizde yanındayız" pankartlarıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek mesajı verdi.

Başbakan mitingin bir yerinde sözünü keserek büyük çoğunluğunu Sarıyerlilerin oluşturduğu denizden gelen desteği şu cümlelerle okudu: "Şu anda denizden haber geliyor. 130 gırgır motoru, 70 yolcu motoru, 850 balıkçı motoru bulunuyor. Gezi’de değil denizde yanındayız diyorlar. Biz de bugüne kadar hep yanlarında olduk. Bundan sonra da yanlarındayız." 

balikcilaric2.jpg

AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı'nın tam kadro gittiği mitinge, Sarıyer’de Saadet Partili ve Büyük Birlik Partili olarak bilinen çok sayıdaki kişinin katılması da gözlerden kaçmadı.

AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri dev miting ile ilgili fotoğraflarını twitter hesaplarından paylaştılar.

halilcanarikan.jpg
AK Parti İBB ve Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Halil Canarıkan

huseyin_cosgun.jpg 
AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun

balikcilaric3.jpg

Bu haber toplam 11768 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT