Sarıyerli Ahmet Aydın yine gururlandırdı 

Sarıyerli Ahmet Aydın yine gururlandırdı 
Sırbistan'ın başkenti Belgrad’da düzenlenen Nappa Dünya Şampiyonsı’nda 40 yaş üstü kategoride Sarıyer Belediyespor’un sporcusu Ahmet Aydın dünya şampiyonu oldu.

Daha önce de birçok şampiyonluk kazanarak hem ülkemizi hem de Sarıyer’i gururlandıran Ahmet Aydın önemli bir başarıya daha imza attı.

Sarıyer Belediyespor’un sporcusu Ahmet Aydın 38 farklı ülkeden sporcunun katıldığı yarışmada kendi kategorisinde yarışan 28 kişi arasından dünya şampiyonu oldu. Oldukça zorlu ve çekişmeli geçen yarışmada ipi göğüsleyerek bayrağımızı büyük bir gururla dalgalandıran Aydın büyük bir sevinç yaşadı. 

Dünya Şampiyonu Ahmet Aydın bu süreçte kendisine destek olan ve yarışmaya hazırlayan antrenörü Onur Tarican başta olmak üzere, sponsor desteği olan iş adamı Fatih Aksoy’a, DİSK Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Mehmet Pehlivan’a, İskele Balık Restoran Sahibi Ali Feyyaz Özdelice’ye, her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür etti.

Ahmet Aydın önümüzdeki aylarda Katar’da yapılacak olan yarışmaya daha iyi hazırlanacağını belirterek, kendisine olan desteğin devam etmesini beklediğini belirtti.

sampi-ic1.jpg

Bu haber toplam 16662 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum