Sarıyer'in yeni kaymakamı

Sarıyer'in yeni kaymakamı
Sarıyer’in bugünkü kaymakamı Veysel Vardal Görme Engelliler öğrencisi oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Sarıyer okullarından Veysel Vardal Görme Engelliler Okulu öğrencileri beraberlerinde okul müdürü ve öğretmenleriyle Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin’i ziyaret ettiler.

Öğrencileri kapıda karşılayan ve odasına alan Kaymakam Bilgin çocuklarla tek tek ilgilendi. İkramlarda bulunan Bilgin, öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra, öğrencilerin okul durumlarını, kendisinden bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Öğrenciler de görme engellilerin kullandığı Braille alfabesi ile hazırlamış oldukları metinden okuyarak, Kaymakam Bey’e kendilerini kabul ettikleri için teşekkür ettiler. Ayrıca okullarının her etkinlik ve programında Kaymakam Bey’in yanlarında olmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

gursoy-osman-bilgin-2.jpg

Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin de kendilerini ziyarete geldikleri için çocuklara teşekür ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının ülkemiz ve bütün dünya çocuklarının mutluluğuna vesile olmasını temenni etti.

Öğrencileri, Kaymakamlık makamına oturtan Gürsoy Osman Bilgin, onların duygu ve düşüncelerini dinlerken, "Bir gün inşallah bu makamda sizlerden birileri olur ve böyle güzel ilçelere sizlerden birileri hizmet eder" diyerek öğrenciler için iyi dileklerde bulundu.

Ziyaret sonrası çocuklardan her birine görme engelliler için özel üretilmiş sesli saat hediye eden Kaymakam Bilgin’e, öğrenciler ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 5714 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT