Sarıyer’in yeni başkanı Kaptanoğlu

Sarıyer’in yeni başkanı Kaptanoğlu
Yaklaşık 2 aydır sürekli ertelenen ve bir türlü başkan bulunamayan Sarıyer Spor Kulübü’nün kongresi yapıldı. Kayyuma gitmekten son anda kurtulan Sarıyer’in yeni başkan Hayati Kaptanoğlu oldu.

Sarıyer Kapalı Spor Salonu’nda yapılan kongrede konuşan Hayati Kaptanoğlu gelecek için umutsuz konuşarak olağanüstü kongre mesajı verdi. Kaptanoğlu, “Şükrü Genç’in talimatıyla geldim. Kimse benden çok şey beklemesin” dedi. Yönetim listesinde eski başkanlardan Mustafa Hepanıl ve yine eski yöneticilerden Hakan Şengül’un olmasıda taraftarlar arasında memnuniyet yarattı.

Bugünü kurtaramasaydık kulüp kayyuma gidecekti
Kaptanoğlu konuşmasında şunları söyledi: “Bugünün önemi çok büyüktü. Eğer bugünü kurtaramasaydık kulübümüzün kayyuma gitme durumu vardı. Buna benim gibi hiç kimsenin gönlü razı olmazdı. Bu aşamada bir emri vaki ile karşı karşıya geldim. Kulübe başkanlık yapmak benim için onur verici bir durum. Hiç hazırlıklı olmamama rağmen büyüklerimiz böyle istedi ve ben de boynumu bükerek kabul ettim.

Başarısızlık siyasi olarak algılanmamalı
Son 24 saatte yaklaşık 100 kişiyle temas kurdum. Listemde adı geçen insanların yüzde sekseniyle göz göze bile gelmeye fırsat bulamadım. Kulübe her daim yardımcı olan büyüklerimin sayesinde bu liste oluştu. Bu liste dışarıdan bakıldığında siyasi liste olarak gözükecektir. Listede AKP’li, CHP’li ve MHP’li siyasetçilerimiz bulunmaktadır. Ben de siyasi kimliğimle onur duyuyorum. Ancak alınacak başarısızlıklar siyasi olarak algılanmamalıdır.

hayatioyiceri_656227222.jpg

Şükrü Genç’in talimatıyla görev aldım
Şükrü Genç’in bana verdiği talimatla bu görevi aldım. Bana, ’Belediye olarak kulübün düştüğü duruma gönlümüz razı olmaz, sen de çıkıp başkan olacaksın dediler.  Ben kendime güveniyorum ama Şükrü Genç de bana yardım etmeli. Elbette başkan beni yalnız bırakmayacaktır ama özellikle büyüklerimden rica ediyorum kendisini sürekli tetiklesinler.

“Uzun vadeli bir plan göremiyorum”
Her dönemin başlangıcında kısa, orta ve uzun vadeli planlar yapılır. Ben uzun vadeyi değil orta vadeyi bile göremiyorum. Kısa vadedeki işleri başarabilirsek belki bir umut ışığı görülebilir. 50 yıllık sorunları biz bir anda çözemeyiz. Önümüzdeki süreç çok zor geçecektir. Bir sanatçı kadının kulübe bağış yaptığı için kulübümüzün inceleme altına alındığını biliyorsunuz. Bundan sonra kimse kulübe bağış yapmak istemeyecektir.

Benden çok şey beklemeyin
Benden çok şey beklemeyin. Benden kısa vadede bir şeyler bekleyin. Önce Allah’a, sonra size sonra da Şükrü Genç’e güveniyorum. Kısa vadede işleri başaramazsak koltuğu daha fazla işgal etmeyeceğiz. Kayyum riskinden kurtulalım, bir olağanüstü kongreye hazırlık yapalım diye bu kongreyi düzenledik.

Seyircisiz takım olmaz
Seyircilerimizin de çok değerli liderleri var. Başarısız başlangıçlar yapılabilir. Fevri davranılmamasını rica ediyorum. Konuşa konuşa sorunları çözelim. Tribün liderlerinden de bu konuda destek beliyorum.

İşte Sarıyer’in yeni yönetimi

Başkan:
Hayati Kaptaoğlu

Yönetim Kurulu Asil:
1- Mustafa Hepanıl
2- Selahattin Tunç
3- Ahmet Derviş Çetin
4- Cemal Afacan
5- Sezai Kula
6- Ali Ergenç
7- Oğuzkan Yüksel
8- Aydoğan Cevahir
9- Saffet Akkoyun
10- Ali Paşa İslamoğlu
11- Kadir Onur Yılmazer
12- Hasan Korkmaz
13- Mehmet (Erdoğan) Yıldız
14- İbrahim Tabak
15- Barın Altınok
16- Kadir Demir
17- Derya Gülgeç
18- Hakan Şengül
19- Mehmet Atmaca
20- Refik Kesek

Yönetim Kurulu Yedek:
1- Faruk Yılmaz
2- Ömer Sezgün
3- Ramis Kara
4- Selim Bayraktar
5- İzzet Atkoşturan
6- İbrahim Akkemik
7- Arif Odabaşı
8- Sami Güngör
9- M. Semih Kandemir
10- İsmet Köseoğlu
11- Kadir Ekinci
12- Halit Akdağ
13- Sedat Kesen
14- Ümit Özdemir
15- Mehmet Cemgut Balcı
16- Aziz Sarıbıyık
17- Niyazi Balcı
18: Hakkı Coşkun
19- Erdoğan AYata
20- Barbaros Çınar
21- Serkan Öke

Denetim Kurulu Asil:
Oktay Doğan
Gürol Bağcı
Kıvanç Ekinci

Denetim Kurulu Yedek:
Tayfun Girit
Kenan Kethüda
Hilmi Güler

Bu haber toplam 4083 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT