"Sarıyer’in tarihini değiştireceğiz"

"Sarıyer’in tarihini değiştireceğiz"
MHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Ahmet Özyürek, İlçe Başkanlığı’nda yerel basınla bir araya geldi

10 yıldır Sarıyer’de yaşadığını ve Sarıyer’in sorunlarını çok iyi bildiğinin vurgulayan Özyürek, MHP ile diğer partiler arasında oy farkının fazla olmadığını ve Sarıyer’de seçimi kazanacaklarını söyledi.

mhpic2.jpg

MHP’nin 3 hilalli bayrağını Sarıyer’e dikeceklerine inandığını söyleyen Özyürek, “Biz hizmet için geliyoruz. Boğazın incisi Sarıyer’i göreve geldiğimizde cennet yapacağız, inciyi daha da parlatacağız. Sarıyer’in tarihini değiştireceğiz. Çok güzel şeyler olacak. Kimseyi kayırmadan, ayrım yapmadan çalışacağız. Hizmet anlamında babamı tanımam kimseye özel muamele etmem, ettirmem” dedi.
 
"MHP birinci olacak CHP ile AK Parti ikincilik için uğraşsın"
MHP’nin kuruluş amacına da dikkat çeken Özyürek, “Ülkemiz ve milletimiz zorda kaldığı zaman hükümette hangi parti olursa olsun yardımcı olmaktayız. Biz, vatanımızın milletimizin bütünlüğüne bakarız. Kuruluş amacımız budur. Sarıyer’e hizmet anlamında da gerçek hizmet neyse o yapılacak. Hak, adalet ve hizmet anlayışında ayrıcalık yapmadan çalışacağız. Önümüzdeki seçim özellikle İstanbul ve Ankara için sürprizlerle dolu olacak. Partimizin önceki seçimlerde Sarıyer’de aldığı oy oranı diğer partilerle arasındaki farkın kapatılamayacağı kadar değil. Biz birinci olacağız CHP ve AK Parti ikincilik için uğraşsınlar” diye konuştu.

mhpic1.jpg
 
Hemşerilerimin desteğini bekliyorum
Özyürek, “Diğer partilerin Sivaslı aday göstermemesi sizin için bir avantaj olur mu? sorusuna ise, “Sivaslı hemşerilerim tarafından seviliyorum. Hemşerilerimin desteğini bekliyorum. Ama tabi ki sadece Sivaslıların değil, Sarıyer’de yaşayan herkesin adayıyım ve herkesin desteğini bekliyorum. “diye cevap verdi.
 
Projelerini önümüzdeki günlerde açıklayacak
Önümüzdeki günlerde Sarıyer için hazırladıkları önemli projeleri yine basınla bir araya gelerek anlatacağını söyleyen Özyürek, basının sorusu üzerine bazılarından bahsetti. Sarıyer’deki sağlık sorununa dikkat çeken Özyürek, Sarıyer’in her mahallesine tüm teçhizata sahip bir ambulans imkanı sağlayacağını söyledi.
 
Her mahalleye 3 kişi görevlendirilecek 
Çok iyi bir ekiple yola çıktıklarını ve Sarıyer’in MHP ile çok önemli hizmetler alacağını söyleyen Özyürek, Ayrıca her mahallede oluşturacağı 3 kişilik belediye çalışanı ekibiyle mahallenin sorunları için günlük raporlama yaptıracağını da belirtti.
 
Mevcut belediye başkanının yaptığı borç ve yarım bıraktığı temellerle ilgili soruya ise ,”Biz geldiğimizde hepsini inceleyeceğiz. Yapılan yanlış varsa bunu göreceğiz. Milletin bir kuruşunu boşa harcamadan gereken ne varsa onu yapacağız” dedi.
 
MHP İlçe Başkanı Erdal Çoban ise, adayları Ahmet Özyürek’e büyük güven duyduklarını ve onunla seçimden başarıyla çıkacaklarını ifade etti.
 
mhpic3.jpg
 
Ahmet Özyürek kimdir?
Aslen Sivaslı olan Ahmet Özyürek, yaklaşık 10 yıldır Sarıyer’de yaşıyor.  Bir dönem Sivasspor’da yöneticilik de yapan Özyürek, iş hayatında ise inşaat sektöründe devam ediyor. 2011 Genel seçimlerinde MHP İstanbul 2. bölgeden milletvekili adayı olan Özyürek,  7 yıl Kâğıthane İlçe Başkanlığı’nın da içinde olduğu çeşitli görevler aldı. Yaklaşık 10 yıl il başkan yardımcılığı görevinde bulundu. 2014 yerel seçimlerinde de Sarıyer’de belediye başkan adayı gösterildi.
 

Bu haber toplam 14386 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum