'Sarıyer'in suyunu içen buradan gidemez'

'Sarıyer'in suyunu içen buradan gidemez'
Ferhat Göçer, binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

Sarıyer Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen organizasyonla İstinye’de sahne alan ünlü sanatçı Ferhat Göçer, binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

fic1.jpg

Sanatçı kimliğinin yanı sıra Sarıyer Spor Kulübü As Başkanlığı görevini üstlenen Ferhat Göçer, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. İstinye Tersane alanını dolduran binlerce Sarıyerli, Ferhat Göçer'in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Sarıyerlilerle birlikte konseri izleyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Ferhat Göçer'e çiçek takdim ederken, uyuşturucu ile ilgili belediyenin yürüttüğü mücadelede destek istedi.
 

Sarıyer'in suyunu içen buradan gidemez

Sanatçı Ferhat Göçer'in ilk şarkısının ardından Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun ile birlikte sahneye davet edilen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, "Ferhat Göçer artık Sarıyerli oldu. Sarıyer'in suyunu içen buradan gidemez. Sanatçı dostumuz Ferhat Göçer, aynı zamanda Sarıyer Spor Kulübü'nün as başkanı oldu. Sarıyer'de ki diğer sorunları kademe kademe aştığımız gibi, Sarıyer Spor Kulübü'nün geçmiş günlerinden önemli yerlere getirme konusunda el birliği ile çalışacağız" dedi.
 

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İÇİN TAM DESTEK

fic2.jpg

Kurulan komisyonla uyuşturucu ile mücadele konusunda adım attıklarını belirten Başkan Genç, Sarıyerli Ferhat Göçer'den bu konuda destek istediğinin altını çizerken, "Gençliği kasıp kavuran uyuşturucu konusunun üstesinden gelme konusunda çok aktif bir çalışma içindeyiz. Biz Sarıyerliler, ortak sorunları çözmede birbirimizden söz alıyoruz. Uyuşturucuya son vermek için sonuna kadar birlikte olmaya var mısınız?" dedi. Sanatçı Ferhat Göçer ise, "Sadece Sarıyer'i değil bütün dünyayı etkileyen uyuşturucuyu alıştıranları yuhlamak istiyorum" şeklinde konuştu.  
 
Radyo programı yapımcısı Onur Sakar’ın sunuculuğunu yaptığı konser gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Gerek telefonlarıyla, gerekse tabletleriyle konserden fotoğraflar ve videolar çekerek anında sosyal medyada paylaşan Sarıyerliler, eğlenceli ve müzik dolu bir akşam yaşadı.

Bu haber toplam 3869 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT