Sarıyer’in geleneksel balosu yapıldı

Sarıyer’in geleneksel balosu yapıldı
Sarıyer Spor Kulübü’nün geleneksel balosu Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapıldı. Baloda siyaset ve spor camiası bir araya geldi.

Kokteylle başlayan gece yemek ve protokol konuşmalarıyla devam etti. Geceye Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, MHP İlçe Başkanı Erdal Çoban, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve TFF Yöneticisi Ali Düşmez, İlçe Emniyet Müdürü Murat Karakaya, Gençlik ve Spor Müdürü Namık Şişman ve Tarım Müdürü Yavuz Acar, meclis üyeleri, muhtarlar ve tribün liderlerinden Zafer Evrankaya ve çok sayıda kişi katıldı. Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, davete gelen konuklarla yakından ilgilendi. Sarıyer’in yeni Teknik Direktörü Mehmet Birinci de geceye geldi.



Akkoyun: “Başarıyı yakalayacağımızı umut ediyorum”
Gecede konuşan Akkoyun, Sarıyer Spor Kulübü’nün hak ettiği yerde bulunmadığı ve bunun için gereken her şeyin yapılması için çaba gösterilmesi gerektiği söyledi. Sarıyer’in sezona iyi bir başlangıç yapmadığını belirten Akkoyun, “Ama bu uzun bir maratondur. İleride başarıyı yakalayacağımızı umut ediyorum. Aramıza yeni katılan Teknik Direktör arkadaşımız Mehmet Birinci’ye başarı diliyorum. Bizi her anlamda yalnız bırakmayan Kaymakamımız Ömer Karaman ile göreve geldiğimiz günden itibaren bize maddi- manevi destek veren Belediye Başkanımız Şükrü Genç’e, Emniyet Müdürümüz Murat Karakaya’ya, İAKSF Başkanı Ali Düşmez ve benden önceki Kulüp Başkanımız Hayati Kaptanoğlu’na da teşekkür ederim” dedi.



Protokole 10 numara Sarıyer forması hediye edildi
Yemek programına geçilmeden önce gerçekleştirilen törende ise Kaymakam Ömer Karaman, Belediye Başkanı Şükrü Genç, Emniyet Müdürü Murat Karakaya ve eski Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Hayati Kaptanoğlu’na üzerlerinde isimleri yazılı 10 numaralı formalar hediye edildi. Eski Sarıyer Emniyet Müdürü Ramazan Emekli için hazırlanan forma da iletmesi için Murat Karakaya’ya teslim edildi.

Kulüp Yöneticisi Gökan Zeybek geceye katkı sunanlara teşekkür ederken, Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Belediye Başkanı Şükrü Genç ve İl Genel Meclis Üyesi ve TFF Yöneticisi Ali Düşmez de yaptıkları konuşmalarda duygu ve düşüncelerini ifade ettiler.

Gecede ünlü sanatçı Hakan Altun sahne aldı. Öte yandan Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun’un hazırlattığı Sarıyer Marşı konuklara dinletildi. İlk kez dinletilen marş büyük beğeni topladı.

SARIYER MARŞI'NI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN





Bu haber toplam 3011 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT