Sarıyerimiz lideri devirdi

Sarıyerimiz lideri devirdi
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta play-off mücadelesi veren Sarıyer, lider Bandırmaspor’u 3 -2 yendi.
Kendi evinde taraftar desteğini arkasına alan Sarıyer, 40. dakikada kalesinde gördüğü golle ilk yarıyı 1- 0 mağlup kapadı. İkinci yarıda oyunun üstünlüğünü tamamen eline geçiren Sarıyer; Güney, Cemre ve Mustafa’nın ayağından bulduğu gollerle maçı kazanmayı bildi. Maçın bitiş düdüğü ile Yusuf Ziya Öniş Stadı adeta bayram yerine döndü. Sarıyer Kaymakamı Osman Gürsoy Bilgin, maç sonunda alınan galibiyetten dolayı Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun’u tebrik etti.
 
Bandırma maçı öncesi hazırlık yapan Sarıyer tribünlerinin renkli grubu Grupbeyazmartı, maç öncesi yapmış olduğu görsel show ile büyük beğeni topladı. Maça gelen birçok sayıda sporsever, yaklaşık 3 dakika süren görsel showu telefonları ile görüntüledi. Sarıyer, Bandırma karşısında aldığı galibiyetle puanını 52’ye çıkartı ve 5. sırada yer buldu. Beyaz Martılar gelecek hafta deplasman da Bugsaş ile karşı karşıya gelecek.

Öte yandan Sarıyer ile aynı grupta yer alan Altay, deplasmanda Kocaeli Birlikspor'u 1-0 mağlup etmesine rağmen bitime 2 hafta kala 3. Lig'e düştü.

Bu haber toplam 4085 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT