Sarıyer’i yasa boğan kaza!

Sarıyer’i yasa boğan kaza!
Eskişehir’de geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişi gözyaşları içinde Sarıyer’de toprağa verildi.

Sarıyer’de ikamet eden Serdar Işık ve ailesi trafik kazası geçirdi. Eskişehir’in İnönü ilçesinde, cipin yön levhasına çarpması sonucu 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Serdar Işık (40) idaresindeki 34 US 5743 plakalı cip, Bozüyük-Kütahya karayolunun 5. kilometresinde yön levhasına çarptı. Kazada, Sibel (41) ve Nehir Işık (9) ile Musa (39) ve Fatma Öztürk  (61) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Serdar Işık ise yaralandı. Cipte sıkışan cesetler, itfaiye ve polis ekiplerinin yaklaşık iki saat süren çalışması sonucu çıkarılarak, Bozüyük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralı sürücü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybedenler için Sarıyer Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok Sarıyerli katıldı. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra cenazeler Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Sarıyer Manşet Gazetesi olarak hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet Serdar Işık’a acil şifa dileriz.

Bu haber toplam 8827 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT