'Sarıyer'i turizm merkezi yapacağım'

'Sarıyer'i turizm merkezi yapacağım'
AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Metin Poyraz iddialı konuştu: 'Sarıyer’in derdine derman olacak projelerle geliyorum'

AK Parti’den Sarıyer Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan başarılı işadamı Metin Poyraz, projelerini ve seçildiği takdirde nasıl bir başkan olacağını Sarıyer Manşet’e anlattı.

Sarıyer’i turizm merkezi haline getireceğini vurgulayan Poyraz, “Sarıyer’in sorunlarını iyi biliyorum ve dersime iyi çalıştım. Sarıyer’in derdine derman olacak projelerle geliyorum. Halkın içinde olan, kapısı sürekli açık olan bir belediye başkanı olacağım” dedi. 

Metin Bey kaç yıllık Sarıyerlisiniz, sizi tanıyabilir miyiz?

Ben Sivas Kangal’da doğdum. 46 yaşındayım. İlk ve orta öğretimime Kangal Çetinkaya Ortaokulu’nda başladım ve Yaşar Doğu Lisesi’nde devam ettim. Daha sonra uluslararası turizm eğitimi aldım ve İTS dilbiliminde İngilizce eğitimi (Grolier American İngilizcesi) aldım. Çok iyi İngilizce konuşmakla beraber 5 dil biliyorum. Çeşitli star otellerde yöneticilik ve genel müdürlük yaptım. Şimdi 17 yıldır ortağı olduğum şirketin yönetim kurulu başkanlığını ve grup otellerimin yönetimini yapıyorum. Benim sade ve doğal bir yaşantım oldu bugüne kadar ve hepte böyle olacak. Sarıyer minibüsüne biniyorum, İETT otobüslerine biniyorum ve metroyu kullanıyorum. Hep halkımın içerisinde oldum ve olmaya devam edeceğim. Benim için bir aşktır Sarıyer ve Sarıyerlilerle bu tecrübemi paylaşmak istiyorum. Sarıyer’i dünyanın odak noktası yapacağım, bunu bütün Sarıyerlilerle birlikte başaracağız. 

Neden Sarıyer’e belediye başkanı olmak istiyorsunuz?

Sarıyer’i yaşanabilir daha güzel bir ilçe yapmak istiyorum. Bir de ben sevdalı olduğum ilçeye halkıma ve komşularıma hizmet etmek istiyorum. Sarıyer sadece İstanbul’un değil belkide dünyanın en güzel ilçesidir. Sarıyer’in hak ettiği hizmeti almadığını düşünüyorum. Fırsat verilirse Sarıyer’i dünyanın odak noktası haline getireceğim. Projelerim var bunu Sarıyerlilerle birlikte başaracağız. Sarıyer’i birlikte yeniden canlandıracağız.

metin-poyraz-ic2-001.jpg

Sarıyer’in sorunlarını biliyor musunuz? Bu sorunları çözmeye yönelik projeleriniz nelerdir?

Çocukluğum hariç hayatımın büyük bölümü Sarıyer’de geçti. Hayatımın her anını Sarıyer’de ve Sarıyerlilerle geçirdiğim için de Sarıyer’in sorunlarını çok iyi biliyorum. Ve en önemlisi bu sorunların çözümünü de biliyorum. Dersime iyi çalıştım ve bu sorunları çözmek için projelerim var. 45 maddelik bir proje çalışmamız var. Aday gösterilir ve seçilirsem hemen bu projeleri hayata geçireceğim. Sarıyer’in derdine derman olacak çalışmalarım var. Bu çalışmalarımı aday olduğumda kamuoyu ile de paylaşacağım. Sarıyer’i halkımızla birlikte yöneteceğim. 

Başarılı bir turizmcisiniz ve bu anlamda Sarıyer’e ne gibi projeler yapmak istiyorsunuz?

Sarıyer o kadar güzel ve o kadar renkli bir yer ki burada çok farklı çalışmalar yapılabilir. Bir turizmci gözüyle Sarıyer’e baktığımda; denizi, yeşili, temiz havası ve tarihi dokusuyla tam bir cazibe merkezi olabilecek bir yer. Sarıyer gün yüzüne çıkmayı bekleyen bir hazine gibi adeta ve biz bunu gün yüzüne çıkartacağız. Bu anlamda Sarıyer sahilinde eğlence ve konser mekânları, plajlar ve teleferik gibi çok önemli projelerimiz var. Sarıyer’i turizm merkezi yapacağım. Esnafı kazanacak. Sarıyer halkı kazanacak.  Buradan söz veriyorum. 

Partiniz sizi aday gösterir ve Sarıyer halkının da desteği ile seçilirseniz nasıl bir başkan olacaksınız?

Sürekli halkın içinde olacağım. Yapılacak acil işleri derhal yapacağım. Herkesin mutlu olduğu ve herkesin derdine çare bulduğu bir yönetim oluşturacağım. Özlem duyulan mazideki Sarıyer yeniden canlanacak. Yine minibüse bineceğim. İETT ve metroyu kullanacağım. Tamamen halkçı bir başkan olacağım. Halkımızın dertleriyle dertlenen, sevincine ortak olan bir belediye başkanı olacağım. Kapım hep açık olacak ve şeffaf bir yönetim sergileyeceğim.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 6841 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
39 Yorum