Sarıyer'i karıştıran şirket için suç duyurusu

Sarıyer'i karıştıran şirket için suç duyurusu
Bir meclis üyesinin akrabası tarafından kurulan ve sonrasında hiçbir meclis kararı olmadan gizlice Sarıyer Belediyesi’ne devredilen şirket tartışılmaya devam ediyor.
CHP içerisinde krize dönüşen şirket ile ilgili AK Parti de harekete geçti. AK Partili Meclis Üyesi Salim Kain belediye meclisine önerge verdi.
 
AK Partili Kain önergesinde Belediye Başkanı Şükrü Genç'e sorular sorarak; “5 Mayıs 2014 tarihli meclis toplantısında belediyemizinm SARBEL adında limited şirketinin varlığını öğrenmiş bulunmaktayız. Söz konusu şirketin tam ünvanı nedir? Şirketin ticaret numarası, faaliyet alanı ve ortakları kimlerdir? Söz konusu şirket hangi meclis kararına dayanılarak kurulmuştur? Şirketin bugüne kadar ne gibi ticari faaliyetlerde bulunduğunu, şirketin müdürü ve çalışanlarının isimlerinin, aldıkları maaş miktarını tarafımıza bildirmenizi talep ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
salim_kain.jpg
 

SARBEL için suç duyurusu!

Bazı meclis üyelerinin; SARBEL Organizasyon Temizlik Spor Hizmetleri İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin belediyeye yasal olmayan şartlarda devredildiği gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlandığı öğrenildi. Suç duyurusunda bulunacak isimlerin CHP’li olmaları da dikkat çekiyor. Suç duyurusunda söz konusu meclis üyesi ile belediye başkanı Şükrü Genç arasında herhangi bir ticari ilişkinin olup olmadığının da araştırılması istenecek…
 
SARBEL ile ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…
 

Bu haber toplam 12490 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
5 Yorum