SARIYER’İ GURURLANDIRAN ŞAMPİYONLUK

SARIYER’İ GURURLANDIRAN ŞAMPİYONLUK
Sarıyer Rumeli Kavağı Spor Kulübü’nün sporcusu Şükran Arife Akdemir, Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo İl Seçme Müsabakalarında çıktığı 5 maçı da kazanarak şampiyon oldu.

30-31 Aralık 2016- 01 Ocak 2017’ de Bahçelievler Spor Salonu’nda yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo İl Seçme Müsabakaları’na Sarıyer’den Şükran Arife Akdemir damga vurdu.  Bahçelievler Spor Salonu’nda yapılan müsabakalar zorlu çekişmelere sahne olurken, Sarıyer Rumeli Kavağı Kulübü’nden 3 sporcunun katıldığı şampiyonda Şükran Arife Akdemir 47 kg yıldız bayanlarda yaptığı 5 maçı da kazanarak birincilik elde etti.

Müsabakalara ilgi büyüktü

Bahçelievler Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara ilgi oldukça büyüktü. Seçme niteliğinde ki karşılaşmalarda birçok kulüpten çok sayıda kız ve erkek sporcu katıldı. Ailelerde mücadeleleri kendilerine ayrılan bölgeden maçları izledi. İl seçmesi maçları sonrasında başarılı olan sporcular büyük sevinç yaşadı. Karşılaşmaların ardından derece yapan ekipler kupa ve madalyalarını aldı.

Sarıyer Tıp Merkezi ve Termoteknik’e teşekkür

Turnuvada başarı gösteren Sarıyer Rumeli Kavağı Kulübü, yaptığı açıklamada, Bayanlarda 47 kg da şampiyon olan Şükran Arife Akdemir ve antrenörleri Enis Gelişli ve Yusuf Akdemir’e teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Kulüp ayrıca spora ve gençlere vermiş oldukları desteklerden dolayı kulüp sponsorları Termoteknik A.Ş’ye ve Özel Sarıyer Tıp Merkezi’ne teşekkür etti.

İstanbul Avrupa Takımı olarak 13-15 Ocak 2017’de Balıkesir’de yapılacak olan grup müsabakalarında Sarıyer Rumeli Kavağı Kulübü’nü Şükran Arife Akdemir temsil edecek.

Bu haber toplam 7476 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum