Sarıyer’i gururlandıran şampiyonluk

Sarıyer’i gururlandıran şampiyonluk
Sarıyer Tıp Merkezi’nin Sahibi Dr. Cengiz Alp’in sponsor olduğu teakvondocular 2001-2012 yılı okullar arasında yapılan şampiyonada birincilik kazandılar.

Hüseyin Kalkavan Lisesi’nde okuyan Rümeysa Ünal 68 kiloda İstanbul birincisi oldu.

2011-2012 Eğitim Öğretim yılı okullar arası teakvondo şampiyonası 1-2 Mart 2012 tarihlerinde Bahçeköy Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. 218 okulun katıldığı şampiyonada 162 bayan 229 erkek olmak üzere toplamda 391 sporcu yarıştı. Şampiyonada Sarıyer’den de çok sayıda sporcu mücadele etti.  Sarıyer Tıp Merkezi’nin Sahibi Dr. Cengiz Alp’in sponsor olduğu Hüseyin Kalkavan Lisesi öğrencisi Rümeysa Ünal 68 kiloda İstanbul birincisi oldu. Alp, şampiyonu tebrik etti.



Dr. Cengiz Alp: “Gençlerimizi tebrik ediyorum”
Konuyla ilgili konuşan Dr.Cengiz Alp şunları söyledi: “Gençlerimizi spora yönlendirmek onlara bu konuda destek olmayı bir görev biliyorum. Destek olduğumuz sporcularımızın başarılar kazanarak Sarıyer’i gururlandırmaları beni daha da mutlu etti.  Biz Özel Sarıyer Tıp Merkezi olarak gücümüz oranında sporcularımıza yardım ediyoruz. Yardım etmekten de onur ve gurur duyuyoruz. Bu gençlerin Sarıyer’imizi en iyi şekilde temsil edeceklerine de inanıyoruz.  Ve iyi dereceler almışlardır. Bu gençlerimiz Sarıyer’imizi ve Türkiye’mizi dünyaya tanıtıyorlar. Birinciliği kazanarak bizleri gururlandıran Rümeysa Ünal’ı tebrik ediyorum” diye konuştu.







Bu haber toplam 3121 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT