Sarıyer'e yeni emniyet müdürü

Sarıyer'e yeni emniyet müdürü
Sarıyer Emniyet Müdürü Murat Karaya, il Emniyet Müdür Yardımcısı olurken, Sarıyer'e ise Güngören İlçe Emniyet Müdürü atandı.

Emniyet Müdürü Selami Altınok’un seçim hükümetinde İçişleri Bakanı olmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne Terörle Mücadele’den Sorumlu Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan getirilmişti. Çalışkan’ın atamasının yapılmasının ardından İstanbul’da il içi tayinlerde gerçekleşti.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Murat Karakaya, Beşiktaş ve Sarıyer’den sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı olurken, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Güngören İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı getirildi.

Ercan Çamırcı Kimdir?

1973 Konya doğumlu olan Ercan Çamırcı, evli ve 1 çocuk babasıdır. 18 yıldır emniyet teşkilatı mensubu olan ve şark görevini Şanlıurfa’da yapan Ercan Çamırcı, İstanbul’da karakol amirlikleri ve şubelerde çeşitli görevler yaptı. Son olarak Güngören Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Çamırcı, yapılan atamalar sonucu Güngören İlçe Emniyet Müdürü oldu. Eğitim kariyerine farklı alanlarla devam eden Müdür Çamır, Felsefe temelli İnsan Kaynakları konusunda ise Yüksek Lisans yapmaktadır.

Bu haber toplam 28773 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
3 Yorum