'Sarıyer'e anne şefkati ile yaklaşacağım'

'Sarıyer'e anne şefkati ile yaklaşacağım'
CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Betül İstanbullu TGRT Haber'e Sarıyer sevdasını anlattı.
TGRT Haber son günlerde öne çıkan CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Betül İstanbullu’ya ana haber bülteninde geniş yer ayırdı. Sarıyer’e sevdalı olduğunu söyleyen İstanbullu, “Anne şefkati ile Sarıyer’e yaklaşacağım” dedi.

Kadınlara yönelik sosyal sorumluluk projeleriyle bilinen CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Betül İstanbullu TGRT Haber’de kendisini ve projelerini anlattı. Sarıyer’e olan sevgisini anlatan İstanbullu, hayatının tamamının Sarıyer’de geçtiğini vurgulayarak, “Ben bir anneyim ve anne şefkati ile Sarıyer’e yaklaşacağım” dedi.

video-haber-logo.jpg

“En büyük hayalim Sarıyer’i turizm cenneti yapmak”
Belediyecilikteki deneyimini de anlatan İstanbullu, “Belediyecilikte birçok alanda önemli hizmetlerim oldu. Sorunları yerinde inceldim çözümleri yerinde ürettim. Sarıyer’in sorunlarını ve çözümlerini biliyorum. Çünkü çok güçlü bir ekibim var. Kadınlar adına, gençlik adına, engelliler adına, çevre adına, çok ciddi projelerimiz var. En büyük hayalim Sarıyer’i marka ilçe haline getirip, Sarıyer’i turizm cenneti yapmak” dedi.  

“Cinsiyet kotasından çok umutluyum”
CHP’deki %33 cinsiyet kotasının kadınlar için çok önemli olduğuna değinen İstanbullu, “Yıllardır kendime neden diye soruyordum. Bu cinsiyet kotası hakikaten beni cesaretlendirdi. İşin mutfağında da yetiştiğim için bu da bana cesaret verdi ve aday adayı oldum. Çok umutluyum kadınlarımızdan çok umutluyum. 19 yaşında bir oğlum var ondan çok umutluyum en büyük desteği ondan alıyorum. Sarıyerlilere çok güvendiğini söyleyen İstanbullu, bulunduğunuz yeri severseniz başarılı olmamanız için hiçbir neden yok” diye konuştu.

Bu haber toplam 6190 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT