Sarıyer’den yılın transferi

Sarıyer’den yılın transferi
Sarıyer Spor Kulübü Altayspor’un golcüsü Yunus Altun’u transfer etti.

Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun ve transfer komitesinde bulunan kulüp yöneticilerinden Serkan Torun ve Hakan Şengül’ün çabalarıyla Sarıyer’de yılın transferi gerçekleşti.



Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Saffet Akkoyun ve Hakan Şengül transferin Sarıyer’e hayırlı olmasını dilerken, Serkan Torun ise, “Çok iyi bir sporcu aldık. Attığı gollerle oynadığı kulüplerde dikkatleri üzerine çeken Yunus Altun’un Sarıyer’imize çok şey katacağına inanıyorum. Tüm taraftarlarımızın yeni sezonda tribünleri doldurmasını bekliyoruz. Sarıyer yeni yönetimi ve yeni sporcu kadrosuyla bu yıl başta taraftarlarımız olmak üzere tüm Sarıyerlileri sevindireceğinden eminim” dedi.

Ayyıldızspor'da futbola başlayan sırasıyla Hatayspor, Kayserispor, Konyaspor, Çaykur Rizespor, Elazığspor, Malatyaspor, Diyarbakırspor, Bursaspor, Mardinspor, Kocaelispor, Etimesgut Şekerspor, Karşıyaka, Bucaspor gibi kulüplerde oynayan ve bir çok kez gol kralı olan forvet, fırsatçı ve gol koklama yeteneğine sahip olarak biliniyor. Yunus Altun geçtiğimiz sezonu ise 16 golle kapattı.

Bu haber toplam 5282 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT