Sarıyer'den mülk değil sadece sevgi aldı

Sarıyer'den mülk değil sadece sevgi aldı
Sarıyer eski Kaymakam Mehmet Ersoy’u tüm kesimler hep olumlu yönleriyle hatırlıyor.
Görev yaptığı dönemde Sarıyer’e oldukça önemli hizmetler sunan, sevecen ve sıcak tavırlarıyla da Sarıyer halkının gönlünde önemli bir yer edinen eski Kaymakam Mehmet Ersoy’u tüm kesimler hep olumlu yönleriyle hatırlıyor.
 
AK Parti Milletvekili olsa bile çoğu CHP’linin büyük bir sempati ile baktığı Ersoy, Sarıyer’de kaymakamlık yaptığı dönemde yardımseverliği ve sıcak tavırlarıyla hep ön plana çıkmıştı. Mütevazi bir yaşam sürdüren ve çok sevdiği Sarıyer’de hiçbir mülk edinmeyen Mehmet Ersoy, İstanbul Boğazı’ndaki lüks restoranlardan ziyade, sık sık gecekondu mahallelerindeki halkla bir araya gelerek görev yaptı.
 
Sarıyer’deki başarısı kısa sürede fark edilen Ersoy, Yalova’ya Vali olarak atandı. Oradaki başarısıyla da devletin en tepesindekilerin dikkatini çekmeyi başaran Ersoy, 2011’deki genel seçilerde memleketi Sinop’tan Milletvekili olarak TBMM’ye girdi. Milletvekilliğinde de başarılı bir görüntü çizen Ersoy, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da önerisiyle TBMM İçişleri Komisyonu Başkanlığına seçildi.  Ersoy, Başbakan Erdoğan’ın en çok güvendiği isimlerden birisi olarak “Çözüm süreci”nde de önemli çalışmalar yürütüyor. 
 
Sarıyer’deki tüm kesimler ne zaman Mehmet Ersoy’dan laf açılsa “Çok iyi kaymakamlık yaptı. Hiçbir yanlışını görmedik. Kendisi gitti ancak Sarıyer’e sadece sevgisini ve yüreğini bıraktı” şeklinde yorumlar yapıyor.
 
Sarıyer’in tarafsız ve en çok okunan gazetesi olarak, ilçeye büyük hizmetleri dokunan Mehmet Ersoy’u hatırlayalım istedik.

Bu haber toplam 9236 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
5 Yorum