Sarıyer’den muhteşem balo

Sarıyer’den muhteşem balo
Sarıyer Spor Kulübü’nün her sezon öncesi geleneksel hale getirdiği balo bu yıl Ataköy Marina’da yapıldı.

Ferhat Göçer’in sahne aldığı gecede; iş, sanat, siyaset ve spor camiasının tanıdık isimleri Sarıyer için bir araya geldi.

Ferhat Göçer’den muhteşem performans

Ünlü sanatçı ve Sarıyer Spor Kulübü As Başkanı Ferhat Göçer’in sahne aldığı programda unutulmaz bir gece yaşandı. Gecenin sunuculuğunu Sarıyer Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Bayram Ali Koçoğlu, yaptı. Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere demokrasi şehitleri anısına saygı duruşu ile başlayan gecede açılış konuşmasını yapan Koçoğlu, “1940 yılında kurulmuş, o günden bu güne kadar kulübümüze hizmet etmiş, alkışlamış, maddi manevi her türlü desteğini vermiş rahmete kavuşmuş olanları rahmetle, yaşayanları saygıyla anıyor hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Baloya yoğun katılım oldu 

Geceye, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, Sarıyer Ülkü Ocakları Başkanı Burak Karagülle, Sarıyer İlçe Nüfus Müdürü Sevgi Arıkan, Sarıyer İlçe Spor Müdürü Namık Şişman, Sarıyer İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Başkanı (TASKK) Ali Düşmez, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Sarıyer Kulübü’nün eski yöneticileri, Sarıyerli muhtarlar ve çok sayıda Sarıyerli sporsever katıldı.

Akkoyun’dan teşekkür konuşması 

Kulüp Başkanı Saffet Akkoyun, gecede yaptığı teşekkür konuşmasında, “Bu gece bizleri yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize Sarıyer Spor Kulübü adına teşekkür ederim. Gecemize büyük destek veren Nosta Costa Restaurant’tın sahibi Vahit Yıldız ve Yıldız ailesine, kulübümüzün As Başkanı Ferhat Göçer kardeşime teşekkürlerimi bir borç biliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Başkan Genç: Kenetlenmemiz lazım 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, gecede yaptığı konuşmada herkesi birlik ve beraberliğe davet etti. Genç, “Şu anda ülkenin içinde bulunduğu durum çok konuşuluyor. Bu durumlar düzene girmeden sporun da düzene girmesi mümkün değil. Sporun gözden geçirilmesi gerekiyor. Ellerimizi kenetlememiz lazım. Bunu ülkemiz adına yapmamız lazım. Sporda da yapmamız lazım. Sarıyer Spor Kulübü’nün yıllardır başarıyla bulunduğu süper lige gelmesi için herkesin sorumluluğunu yerine getirmesi gerekir. Hepinize sorumluluğu aldığınız için teşekkür ederim” dedi.

Sarıyer Spor Kulübü’nün Asbaşkanı Ferhat Göçer’in sahne aldığı gece geç saatlere kadar devam etti.

Bu haber toplam 4999 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum