Sarıyer’den muhteşem açılış

Sarıyer’den muhteşem açılış
Sarıyer Spor Kulübü 2010-2011 futbol sezonunun açılışını binlerce Sarıyerlinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Sarıyer Spor Kulübü 2010-2011 futbol sezonunun açılışını, iftar yemeği ve ardından İstinye Eski Tersane düzenlenen dev organizasyonla yaptı. Futbolcu, teknik adam ve yöneticilerin tek tek tanıtıldığı geceye binlerce Sarıyerli katıldı.

Açılış töreni Tarabya’daki Le Pecheur Restaurant’ta gerçekleştirilen iftar yemeği ile başladı. Sunuculuğunu Haldun Domaç’ın yaptığı törende, konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Akdağ göreve geldiğinden bu yana yaptıkları transfer ve kulüple ilgili çalışmalarını anlattı. Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İstanbul İl Spor Müdürü Tamer Taşpınar ve Sarıyer Emniyet Müdürü Ramazan Emekli’ye arkasında isimleri yazılı 10 numaralı Sarıyer forması hediye eden Başkan Akdağ, eski kulüp başkanlarından Fikret Canlı, Salih Acarel, Sedat Özsoy, İbrahim Balcı, Mustafa Hepanıl ve İbrahim Bozan’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

acilisiceri1_892246082.jpg

Açılış töreni Sarıyer Belediyesi’nin Ramazan etkinlik yeri olan İstinye eski tersane alanında devam etti. 2010-2011 sezonunda Sarıyer’in formasını giyecek olan futbolcular, teknik adam ve yöneticiler tek tek tanıtılarak sahneye çağrıldılar. Kulüp Başkanı Mehmet Akdağ ve Belediye Başkanı Şükrü Genç, yaptıkları konuşmalarda Sarıyer Spor Kulübü’nün önemine değinerek, başarılı olması dileğinde bulundular. Ayrıca binlerce Sarıyerlinin hazır bulunduğu açılış töreninde Başkan Mehmet Akdağ, bayan ve çocuklara maçları bedava izleyebileceklerinin sözünü verdi.

Tören, tekvandocu İsmet Sağlam’ın 240 mermeri 12.7 saniyede kırarak yeni bir dünya rekoru kırmasının ardından, ünlü sanatçı Hakan Altun’un konseri ile devam etti.

Bu haber toplam 7179 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT