Sarıyer'den mehmetçiğe Afrin desteği

Sarıyer'den mehmetçiğe Afrin desteği
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na Sarıyer'den destek geldi.

Sarıyer Spor Kulübü Eyüp Odabaşı Yönetim Binası önünde kulüp yöneticileri, futbolcular ve bir grup taraftarın da katıldığı basın açıklaması yapılırken, operasyonda şehit olan askerler için de dua edildi. Sarıyer Başkanı Saffet Akkoyun tarafından okunan ortak açıklamada, "Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'na katılan kahraman Mehmetçiğimize Allah'tan muvaffakiyetler dileriz. Her daim şanlı ordumuzun yanındayız. Bu güzel vatan için gözünü kırpmadan göğsünü siper eden askerimiz var olsun. Allah yar ve yardımcısı olsun. Şehadete yürüyen şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad eder şehit yakınlarının her zaman yanında olduğumuzu ilan ederiz. Önce vatan, sonra vatan" ifadelerine yer verildi.

mehmetcik-ic1.jpg

Serdar Kulbilge: "Dualarımız Mehmetçiklerimizle"

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giymiş olan Sarıyer kalecisi Serdar Kulbilge ise "Zeytin Dalı Operasyonu'nda Mehmetçiğimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Biz Türk milleti, güçlü bir devletiz. Bizi kimse yıkamaz. Kimse bölemez. Bunun üstesinden de şanlı ordumuz gelecektir. Dualarımız onlarla. Söyleyeceğim çok şey var. İnşallah en kısa sürede orada kimse kalmaz ve güçlü bir şekilde tekrar geri döneriz" şeklinde konuştu.

Kulbilge, Türkiye'nin güçlü bir devlet olduğunu ve Türk askerinin bunun da üstesinden gelebileceğini aktararak açıklamasını noktaladı.

Bu haber toplam 5784 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT