Sarıyer'den iki şampiyon çıktı

Sarıyer'den iki şampiyon çıktı
Sarıyer’in önemli amatör spor kulüplerinden Ayazağaspor ile Kilyosspor kendi gruplarında şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e yükseldiler. 

Sarıyer’in iki amatör spor kulübü önemli bir başarıya imza attı. İstanbul 1 Amatör Ligi 8. grup’ta mücadele eden Kilyosspor ile 10. grup’ta yer alan Ayazağaspor, sezonu şampiyon tamamlayarak Süper Amatör Lig’e yükseldi. Yer aldıkları grupları ilk iki sırada tamamlayarak play – off oynamaya hak kazanan Kilyosspor, Aksarayspor’u yenerken, Ayazağaspor ise Alibeyköy Parsellerspor’u mağlup ederek, bir üst lige çıkmayı başardı.

Kilyos Spor, Beyoğlu Stadı’nda karşılaştığı Aksarayspor’u normal süresi berabere tamamlanan maçta uzatmalarda mağlup etmeyi başardı. Ayazağaspor ise Alibeyköy Parsellerspor ile Avcılar Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelirken, rakibini 3-0’lık net bir skorla geçti.

Maçların sonunda Ayazağa ve Kilyos’ta kutlamalar yaşanırken, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iki kulübü tebrik ederek sevinçlerine ortak oldu.

kilyosspor.jpgayazagaspor.jpg

Bu haber toplam 17743 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT