Sarıyer’den Erciyes’e gol yağmuru

Sarıyer’den Erciyes’e gol yağmuru
2. Lig Kırmızı Grup’ta play-off şansını sürdüren Sarıyer,  evinde ağırladığı Kayseri Erciyespor’u 5-1 yendi.

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Sarıyer, ligin son sırasındaki Kayseri Erciyespor’a adeta gol oldu yağdı. Sarıyer, evinde ağırladığı rakibine 5 gol atarak üç puan aldı. Maç son dakika gelen Kayseri Erciyespor golü ile 5-1 sona erdi.

Ligin ikinci yarısında aldığı sonuçlarla play off şansını sürdüren Sarıyer, Yusuf Ziya Öniş’te ağırladığı Kayseri Erciyespor’u 5-1 yenerek, daha da ümitlendi. Ligin son sırasında mücadele veren Kayseri Erciyesspor’u evinde ağırlayan Sarıyer, ilk yarının bitmesine iki dakika kala ilk golü buldu. Emrah Uzun’un attığı golle öne geçen Sarıyer, 45’nci dakikada bu kez sahneye çıkan Mert Kula ile skoru 2-0’a getirdi.

İlk yarıyı 2 farklı önde tamamlayan Sarıyer ikinci yarıda da peş peşe goller buldu. 58’nci dakikada Ensar Enes Baykan ile durumu 3-0 yapan Sarıyer, bir dakika sonra bu kez Emrah Uzun’un ikinci golü ile skoru 4-0’a getirdi. Sarıyer beşinci golü 76’ncı dakikada karşılaşmada üç gol atan Emrah Uzun ile buldu. Maçın 90’ncı dakikasında Kayseri Erciyespor Batuhan Hadayetoğlu ile skoru 5-1’e getirdi. Karşılaşmada başka gol gelmeyince ev sahibi Sarıyer maçı 5-1 kazanarak, üç puan aldı.

Sarıyer: Sadrettin Fırat Kocaoğlu, Can Arat, Mert Kula, Fırat Sezer, Fatih Kara, Ensar Enes Baykan, Hakan Soylu, Melih Kabasakal, Yaser Yıldız, Emrah Uzun, Bertul Kocabaş.

Kayseri Erciyesspor: Osman Kuş, Mehmet Bayram, Bilal Kılıç, Tugay Adamcıl, Halil Karataş, Cüneyt Turgut, Okan Yenidunya, Serkan Demirezen, Ahmet Özdemir, Furkan Ulus, Muhammed Yasin Turgutalp.

Goller: Emrah Uzun (44,59,76),  Mert Kula (45), Ensar Enes Baykan (58), Batuhan Hadayetoğlu (90)

Bu haber toplam 4614 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT