Sarıyer'deki silahlı çatışmanın video görüntüleri

Sarıyer'deki silahlı çatışmanın video görüntüleri
Sarıyer'de biri bebek 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavga anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. İŞTE O GÖRÜNTÜLER...

Görüntülerde, yaralanan bebeğin annesinin kucağında olay yerinden geçmesinin ardından zanlının, silahını çekerek kovaladığı şahsa ateş ettiği görüldü.

Olay, dün saat 16.00 surlarında meydana geldi. Sarıyer Merkez'de bulunan Sarıyer Deresi Caddesi üzerinde bir araya gelen ve arkadaş oldukları iddia edilen iki kişi tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu silahın çeken şahıs, Kamer adlı arkadaşını silahla vurup olay yerinden kaçtı. Şahıs kaçarken de silahını ateşlemeye devam etti. Rastgele ateş açan zanlı, biri bebek 4 kişinin yaralanmasına neden oldu. Annesinin kucağında karın boşluğuna isabet eden mermi sonucu yaralanan bebek, ameliyata alındı. Olaya karıştıkları düşünülen 3 kişinin gözaltına alındığı iddia edildi.

Olaya tanıklık eden bir vatandaş, anne ve bebeğin silahlı kavgada yaralandığını belirterek, "Üç kişi birden çocuğu dövüp silahları çekmişler. Ortada bir anne ve bebek olduğunu gördük. Üzüldüğüm nokta hiç kimse anne ve bebeği sormada kendi yaşantısını kurtarma çabasındaydı. Dün akşamdan beri bebek iyiymiş. Bebeğin annesi de kolundan mermi almış. Hem burada hem de ön tarafta sıkmışlar" dedi.

Bir kişiyi dövüyorlardı. 'Yapma' dedik. 'Sen karışma' dediler. Üç kişiden kurtuldu çocuk. Pasajın içine girdi. İçeriden silah çıkardı. Ateş etmeye başladı. Burası karıştı tabi. Silah patladı burada. Bir kadın vuruldu. Orada da 4-5 el silah patladı. Tam bilmiyorum ama kadına çarpmış herhalde mermi oradan da çocuğa saplanmış. Kadın kucağında koşuyordu. Bir arkadaş yakaladı. Çocuğu eline aldı. Herkes iyiymiş" diye konuştu.

SİLAHLI KAVGA ANI KAMERADA

Çıkan kavgada etrafa ateş açıp biri bebek 4 kişiyi yaralayan zanlı kaçarken güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde, yaralanan bebek annesinin kucağında olay yerinden geçiyor. Zanlıyla kavga ettiği şahıs anne ve bebeğin yoldan geçmesinden kısa bir süre sonra pasajdan çıkıyor. Zanlı şahsı kovalamaya çalışıyor. Bu sırada yaşlı bir kadın zanlıyla şahıs arasında kaldığı görülüyor. Zanlı belindeki silahı çekere kavga ettiği şahsa ateş ediyor. Zanlı daha sonra kaçmaya başlıyor. Bu sırada paniğe kapılan vatandaşlar kaçışmaya başlıyor.

Bu haber toplam 17332 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum