Sarıyer'deki Ramazan etkinliklerine Sivaslılar damga vurdu

Sarıyer'deki Ramazan etkinliklerine Sivaslılar damga vurdu
Sarıyer Belediyesi’nin Boğaziçi Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlediği Ramazan etkinliklerine bu kez Sivaslılar damga vurdu.  Çok sayıda yöresel sanatçının katıldığı gecede renkli anlar yaşandı. Kalabalık salonun dışına taştı.

SİVASLILAR GECEYE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Sarıyer Belediyesi gelenekselleşen Ramazan etkinlikleri kapsamında bu kez Sivaslıları misafir etti.  Belediyenin ana binasında gerçekleşen iftar ve ardındaki etkinliklere yoğun ilgi vardı.  Yüzlerce kişinin katıldığı ve Sivas derneklerinin de ilgi gösterdiği gecede çok sayıdaki yöresel sanatçı sahne aldı. Halay ve horonların zirve yaptığı gecede renkli anlar yaşandı.

sivas-baskan.jpgBAŞKAN GENÇ, “ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN”

Ramazan ayının manevi havasında sofrasını paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı konuşmada; “Ramazan ayının bereketiyle, birlik beraberliğiyle hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzde Kadir Gecesi var, inşallah yine bu sene de Karadeniz’de olacağız. Ardından Şebinkarahisar’a oradan da Sivas’a geçeceğiz. Anadolu da insanlarımızla birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Allah bu güzel ülkemizin birlik ve beraberliğini hiçbir zaman bozmasın” dedi.

sivaslilar-plaket.jpegSİVASLI DERNEKLERDEN BAŞKAN GENÇ’E TEŞEKKÜR

Sivaslı dernek yöneticileri de hizmetleri ve hemşerilerine verdiği değerden dolayı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür ederek, plaket ve çiçek takdim ettiler. Gece hep bir ağızdan söylenen türküler ve halaylarla geç saatlere kadar devam etti.

sivaslilar-iftar.jpegsivas-salon3.jpegsivas-salon4.jpeg

sivas-erol-aydin.jpegsivas-salon.jpg

Bu haber toplam 4213 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT