Sarıyer’deki Millet İttifakı’ndan önemli açıklamalar

Sarıyer’deki Millet İttifakı’ndan önemli açıklamalar
CHP ve İYİ Parti ilçe başkanları, CHP’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç olarak açıklanmasının ardından basın açıklaması yaptı.

31 Mart yerel seçimlerinde ittifak yapan CHP ve İYİ Parti temsilcileri CHP’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç’in açıklanmasının ardından basın açıklaması yaptı.

CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç ile birlikte CHP İlçe Başkanlığı’nda yapılan basın toplantısında bir araya gelen CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Ayşe Çağlayan ve İlçe Başkanı Taner Tayfur tarafından iki partinin seçmenine önemli mesajlar verildi. 

Yalınkılıç; “Daha güçlü olacağız”

Şükrü Genç’in adaylığı ve Millet İttifakı’yla ilgili kısa bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, “İstanbul’umuzun en güzel ilçesinde Sarıyer’de iktidarımıza Şükrü Başkanımızla tekrar devam ediyoruz. Sarıyer’imize hayırlı uğurlu olsun diyorum. İttifakımızla birlikte daha güçlü olacağız, daha çok çalışacağız” dedi.

ittifak-ic1.jpg

Genç; “Toplumun beklentisini karşılayacağımıza içtenlikle inanıyorum”

CHP ve İYİ Parti’nin Sarıyer’deki ittifakıyla ilgili konuşan Şükrü Genç ise toplumla zaten ittifakta olduklarını belirterek, “İki siyasi yapının farklı görüşlerde, farklı dünyaya bakış açıları olsa dahi toplumun beklentilerini yerine getirme adına hiçbir beklenti içerisine girmeden bir araya gelmesi çok önemli. Toplumun bu beklentilerine cevap verdiği için her iki genel başkana da göstermiş oldukları çabalardan dolayı çok teşekkür ederim. Bu sürecin en büyük paydaşı toplumumuz, halkımız. Bu birlikteliği, onların bizlere olan güvenini siyasi dayatmalara girmeden, net bir şekilde beklentileri karşılayacağımıza içtenlikle inanıyorum. Yüz ifademizle, birbirimizi elini sıkarken ki samimiyetimizle dahi bunu ortaya koyuyoruz. Sarıyerimiz bir huzur kenti. Nasıl Sarıyer’den temiz havayı İstanbul’a pompalıyorsak; bu güzellikleri, birlikteliği, huzuru ve barışı İstanbul’un diğer bölgelerine de göndermek adına da büyük çaba ve sorumluluklarımız olduğunu özellikle belirtmek isterim. 

Genç; “Oy birliği ile aday olmam ayrı bir gurur”

Adaylığı ile ilgili de kısa bir değerlendirme yapan Başkan Genç, “Bu görevin bana tekrar verilmesinden ötürü büyük gurur duyduğumu da belirtmek isterim. Üst kurullarımızda ismimde hiçbir tartışma olmaması, oy birliğiyle karar alınması benim için ayrıca bir gurur” diye konuştu. 

Taner Tayfur: El ele kol kola çalışacağız

İyi Parti Sarıyer İlçe Başkanı Taner Tayfur ise açıklamasında, “Şükrü Başkanımızın üçüncü dönem adaylığını tebrik ediyorum. Sarıyer’de İYİ Parti olarak CHP ve başkanımla birlikte el ele, kol kola İstanbul’a belki de Türkiye’ye örnek olacak bir seçim dönemi geçireceğiz” dedi.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 5189 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT