Sarıyer’deki Beşiktaşlılar dernekleşti

Sarıyer’deki Beşiktaşlılar dernekleşti
Sarıyer’deki Beşiktaşlılar, ilçedeki siyah beyaz renklere gönül verenleri bir arada toplamak için “Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği’ni kurdular.
Dünyanın en ateşli taraftar grupları arasında bulunan Beşiktaş taraftarları, Sarıyer’de de bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde “Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği” adı altında toplanan grup önemli organizasyonlar düzenlemeyi hedefliyor.
 
kck1.jpg
Dernekten yapılan açıklamada, “Amacımız Sarıyer'de ki Beşiktaş aşkını yaymaktır. Toplu organizasyonlar ile ilçemizi hareketlendirerek tüm çevremizdeki Beşiktaşlıları bir araya toplamak istiyoruz. Derneğimize üyeliklerimiz başlamıştır. 18 yaş altındaki küçük kartallarımız için ücretsiz üyelik fırsatı verilmiştir. Öncelikli olarak yeni nesillere Beşiktaş aşkını aşılamamız gerekmektedir” denildi. Derneğin kuruluş aşamasında kendilerine yardımcı olan ve teşvik eden kişi ise Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Murat Zafer Çetintaş olduğu belirtildi.
 
kck2.jpg
Birol Yılmazel'in başkanlığını yaptığı derneğin yönetim kurulunda ise Murat Zafer Çetintaş, Aydoğan Cevahir, Murat Aktaş, Tezcan Gürhanel, Tayfun Coşgun ve Kadir Öner gibi isimler bulunuyor. 
 
Ayrıca dernekte sosyal faaliyetler için ise şu komiteler oluşturuldu; Afet Komitesi, Afiş Ve Bayraklama Komitesi, Bilişim Komitesi, Arşivleme Komitesi, Basın Ve Halkla İlişkiler Komitesi, Çevre Komitesi, Derneklerle İlişkiler Komitesi, Junior Bjk Komitesi, Kadın Komitesi, Organizasyon Komitesi, Sosyal İlişkiler Komitesi, Uyuşturucu Maddeler İle Mücadele Komitesi,  Üniversiteler Komitesi, Spor Ve Okullar Komitesi

Bu haber toplam 6848 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT