Sarıyer’deki 35 işletme ödüllendirildi

Sarıyer’deki 35 işletme ödüllendirildi
Sarıyer İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından yapılan kontroller sonucunda Sarıyer Kaymakamlığı tarafından 35 işletmeye teşekkür belgesi verildi.

Sarıyer İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde çalışan gıda mühendislerin titizlikle yapmış oldukları çalışmalar ve kontroller sonucunda uygun koşullarda üretim yapan işletmeler tespit edildi. Sarıyer Kaymakamlığı ve Sarıyer Kültür ve Turizm Derneği tarafından gıda güvenliği koşullarına uydukları için ilçedeki 35 işletmeye teşekkür plaketi verildi. 

c.jpg

 
Belge dağıtım töreninde konuşma yapan Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman,  'Sarıyer’de marka değerine ulaşmış, kaliteli üretim yapan tüm kuruluşlarımızı zaman içinde bu şekilde denetleyerek, koşulları uygun görülenlere teşekkür belgesi vereceğiz. Bugün için yalnızca 35 belge verdik. Ancak bu demek değildir ki diğerlerinin koşulları uygun değil. Bundan sonra her ay 15 kuruluşumuza teşekkür belgesi vereceğiz. Ayrıca gıda üreticilerinin yanı sıra diğer sektörlerde faaliyet gösterenleri de denetleyip, hak edenleri ödüllendireceğiz' dedi.
 
Sarıyer Kültür ve Turizm Derneği'nin, Tarabya'daki ofisinde yapılan törene Dernek Başkanı İzzet Bayraktar, Yönetim Kurulu Üyeleri Meral Yalçınkaya, Ramazan Kalaycı, Numan Bandırma, Şafak Kılınç, İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar, gıda mühendisleri ve işletme sahipleri katıldılar.

Bu haber toplam 10404 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
1 Yorum