Sarıyer'de yol işkencesi!

Sarıyer'de yol işkencesi!
Sarıyer Belediyesi'nin Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi’nin önünde başlattığı çalışma hastaları mağdur etti.
Yağan yağmurla birlikte hastanenin içi çamur deryasına döndü. Hasta yakınları belediyeye isyan etti.
 
Sarıyer Belediyesi’nin plansız bir şekilde yaptığı çalışmalar vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Yaklaşık bir ay önce hastanenin önünde başlayan kaldırım çalışması bir türlü bitmeyince yağan yağmurla birlikte tam bir işkenceye döndü. Oluşan çamurdan dolayı büyük zorluk çeken hastalar ve çevredeki esnaf, belediyeye tepki göstererek çalışmaların bir an önce bitmesini istedi.

camur4.jpg

Her yer çamur içinde!
Sarıyer Manşete konuşan vatandaşlar tepkilerini dile getirerek, “Yaklaşık bir aydır çalışma bir türlü bitmedi. Bir hafta bile sürmeyecek olan çalışma uzun süredir devam ediyor. Hastalar yolda yürüyemiyor. Ambulans sokağa girerken zorluk çekiyor. Yağmurla birlikte her yer çamur içinde kaldı. Hastanenin içerisi çamur içinde kaldı. Biran önce bitirilsin” dediler.

camur2.jpg
 
Esnaf isyanda!
Çevredeki esnaflar ise çalışmaların uzun sürmesi nedeniyle işlerinin büyük oranda aksadığını belirterek, “Belediye 5 yıl boyunca yan gelip yattı. Şimdi tam seçim üstü sokaklarda yarım yamalak çalışmalarla millete işkence çektiriyor. Koca işi 2 kişiyle yapmaya çalışıyorlar. Bir an önce bitmesini istiyoruz” diye seslendiler.

camur3.jpg

camur1.jpg

Bu haber toplam 6216 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
4 Yorum