Sarıyer'de, 'Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi' söyleşisi

Sarıyer'de, 'Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi' söyleşisi
Akil Gençler Platformu İl Başkanlığı Sarıyer'de gazeteci Fikri Akyüz ve Fatih Bucak'ın katılımıyla 'yeni anayasa' söyleşisi düzenliyor.

“Yeni Anayasa Buluşmaları” kapsamında yaptığı önemli etkinliklerle adından söz ettiren Akil Gençler Platformu İstanbul İl Bakanlığı, bu kez Gazeteci - Yazar Fikri Akyüz ve Ekonometrist - Çiftçi Mehmet Fatih Bucak’ı gençlerle buluşturuyor.

Hukukçu Gazeteci - Yazar Fikri Akyüz ve Ekonometrist - Çiftçi Mehmet Fatih Bucak 29 Nisan Cuma günü saat 19.30’da Sarıyer Halk Eğitim Merkezi’nde gençlerle buluşacak.

Akil Gençler Platformu İstanbul İl Bakanlığı’nın organizasyonu ile gerçekleşecek olan etkinlikte; 12 Eylül darbe anayasasının neden değişmesi gerektiği örneklerle anlatılacak. Sohbet havasında gerçekleşecek olan buluşmada geçler yeni anayasadan neler beklediğini de anlatacak.

Akil Gençler Platformu İstanbul İl Bakanı Erhan Vergili herkesi etkinliğe davet ederek, “Platform olarak ‘Yeni Anayasa Buluşmaları’ kapsamında bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz. Farklı konuklarla halkımızla buluşacağız. Bir önceki etkinliğimizi Beyoğlu’nda yapmıştık. Şimdi Sarıyer’de yapıyoruz. İstanbul’un tüm ilçelerinde gençlerle buluşuyoruz. Konuklarımız gençlerin kanıyla yazılmış olan 12 Eylül Anayasası’nı anlatıyorlar. Onlar da yeni anayasadan beklentilerini söylüyorlar. Karşılıklı sohbet havasında geçen verimli toplantılar oluyor. Tüm vatandaşlarımızı 29 Nisan Cuma günü saat 19.30’da Sarıyer Halk Eğitim Merkezi’ne davet ediyorum” dedi.

Yer: Sarıyer Halk Eğitim Merkezi
Tarih: 29 Nisan 2016 Cuma günü Saat: 19.30

akil-gencler-istanbul-etkinlik.jpg

Bu haber toplam 4444 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT