Sarıyer'de yanlış park isyanı!

Sarıyer'de yanlış park isyanı!
Sarıyer Yenimahalle yolunda ve Sarıyer Merkez Camii önünde araçların yanlış park yapması özellikle akşam saatlerinde trafik sıkışıklığına neden oluyor.

Bu durum yaz aylarında daha da artıyor. Son günlerde vatandaşların telefonla emniyeti aramasına rağmen ekiplerin müdahale etmemesi de çevredeki esnafı adeta isyan ettirdi.

Sarıyer Manşet’e konuşan esnaf, “İnsanlar araçlarını gelişi güzel park edip sahildeki çay bahçelerine gidiyorlar. İki araç yan yana geçemiyor. Araç sahiplerini de bulamayınca trafik saatlerce tıkanıyor. Sürücüler arasında tartışma yaşanıyor. Cumartesi günü yine yanı şey oldu. Kaç tane kavga çıktı. Ancak defalarca 155’i aramamıza rağmen polis gelmedi. Buraya bir çözüm bulunsun” diye konuştular.

Ambulans geçemiyor

Bazen yaşanan trafik sıkışıklığından dolayı ambulansın ve itfaiye ekiplerinin bile geçmesinin sorun olduğunu belirten vatandaşlar, “Yol zaten dar, en dar yerlere de park yapıldığı zaman otobüs geçemiyor. Durum böyle olunca insanlar saatlerce çile çekiyor. Yetkililerden çözüm bekliyoruz” diye konuştular.

Yanlış park Rumeli Kavağı’nı da olumsuz etkiliyor 

Öte yandan yaşanan trafik sıkışıklığının Rumeli Kavağı’nı da ciddi anlamda etkilediğini belirten vatandaşlar, “İnsanlar Rumeli Kavağı’na balık yemeğe geliyor. Saatlerce trafikte kalınca geldiğine bin pişman oluyor. Bu durum esnafı da olumsuz etkiliyor” dedi.

Bu haber toplam 3925 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT