Sarıyer'de uyuşturucu satıcısı yakalandı

Sarıyer'de uyuşturucu satıcısı yakalandı
Sarıyer Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Ekipleri Huzur Mahallesi’nde düzenlediği başarılı operasyonla uyuşturucu ile birlikte bir kişiyi yakaladı.

Uyuşturucu ile mücadelede son dönemde önemli çalışmalara imza atan Sarıyer Emniyet Müdürlüğü gelen ihbar üzerine bir kişiyi takibe aldı. Uyuşturucu satıcısı olduğu tespit edilen S. A. D isimli bir kişi Asayiş Büro Ekipleri tarafından Huzur Mahallesi’ndeki sanayi girişinde düzenlenen başarılı bir operasyonla yakalandı.

Cuma akşamı gözaltına alınan S. A. D’nin üzerinden yapılan aramalarda 83 gr uyuşturucu, 58 adet Extacy hap ele geçirildi. Sarıyer Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şahıs ilk ifadesi alındıktan sonra adi makamlara sevk edildi.

Operasyonlar devam edecek

Öte yandan Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu tacirleri ve sokak satıcılarına yönelik operasyonların kararlılıkla devam edeceğinin sinyalini verdi.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından önleyici emniyet tedbirleri de alınıyor. Bu kapsamda bir yandan düzenlenen seminer ve konferanslarda ilgili kurum, kuruluş ve kişiler bilgilendirilip, aileler uyarılırken, sivil kıyafetli polisler de okul önlerinde önlem alıp, uyuşturucu satmak isteyen kişilere fırsat verilmiyor.

Bu haber toplam 5191 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT