Sarıyer'de Sedat Özsoy sevinci!

Sarıyer'de Sedat Özsoy sevinci!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile AK Parti’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı olarak Sedat Özsoy’u açıklaması Sarıyer’de büyük bir memnuniyet yarattı.

Sedat Özsoy’un adaylığı özellikle AK Parti’de büyük bir sevinçle karşılandı. Teşkilat ve belediye başkan adaylarının büyük bir çoğunluğu Özsoy’u tebrik ederek, destek verdi. 

sozsoy1-001.jpg

Telefonu hiç susmadı!

Sarıyer’deki birçok çevrede  “Efsane Başkan” olarak anılan eski Belediye Başkanı Sedat Özsoy’a tebrik telefonları yağdı. Yüzlerce kişi ise sosyal paylaşım sitelerindeki sayfalarında yayınladıkları mesajlarla Özsoy’a sevgi gösterisinde bulundu. Birçok kişi Facebook ve Twitter’da  “Efsane geri dönüyor” “Sarıyer onu o Sarıyer’i özledi” gibi mesajlar yayınladı.
 
sozsoy3-002.jpg
 

CHP’de ise tedirginlik yarattı

Özsoy’un adaylığının kesinleşmesi Sarıyer’de büyük bir sevinçle karşılanırken, CHP kulislerinde ise büyük bir tedirginliğe sebep oldu. Yapılan tüm anketlerde, Şükrü Genç ile düşüşe geçtiği bilinen CHP’de değişim şimdi olmazsa olmaz olarak görülmeye başlandı. Çok sayıdaki partili, Sarıyer’in kaybedilmemesi için adayın kesinlikle değiştirilmesi gerektiğini daha yüksek bir sesle dillendiriyor.
 
Sarıyer’de tüm bu gelişmeler yaşanırken, Belediye Başkanı Şükrü Genç’e yakınlığı ile bilinen yandaş medyanın panik haliyle yaptığı bazı haberler ise AK Parti teşkilatında komik olarak karşılandı.  

Bu haber toplam 8846 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
1 Yorum