Sarıyer'de Ramazan bu yıl bir başka geçecek

Sarıyer'de Ramazan bu yıl bir başka geçecek
AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı süresince İstinye’deki eski Tersane Alanı’nda büyük etkinlikler düzenleyecek.
On bir ayın sultanı Ramazan ayına sayılı günler kala AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer’de büyük bir hazırlık yapıyor. Düzenlediği mahalle iftarlarıyla her yıl binlerce kişiyi aynı sofrada buluşturan İBB, bu yıl farklı bir etkinliğe daha imza atıyor. İBB Kültür Müdürlüğü tarafından Sultanahmet ve Feshane’de gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerinin bir benzeri de bu yıl Sarıyer’de yapılacak. İstinye’deki eski Tersane Alanı’nda “Ramazan Etkinlikleri” adı altında büyük bir alan oluşturuluyor. 

Feshane’nin bir benzeri Sarıyer’de olacak
Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca alanda her gece iftar verilecek. Çocuk oyun alanları ve stantların da kurulacağı dev alanda Sarıyer halkı Ramazan ayı boyunca çok önemli sosyal etkinliklerden faydalanma imkânı bulacak. Konserler, dini sohbetler ve ilahilerin olacağı organizasyon çerçevesinde Ramazan’a uygun birçok etkinlik yer alacak. Eğlence ve dinlenme alanlarının oluşturulduğu dev alanda Sarıyer’deki sivil toplum kuruluşları ve hemşeri derneklerine de belli yerler tahsis edilecek.

huseyin_ozdemir_ak_parti_sariyer_ilce_baskani_607102605.jpg
 
Özdemir: Sarıyer bu yıl çok güzel bir Ramazan yaşayacak
Etkinliklerle ilgili bilgi veren AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, “Bu yıl Ramazan Sarıyer’de bir başka yaşanacak. Tüm Sarıyerlilerin mübarek Ramazan ayında kaynaşacağı, dev bir alan oluşturduk. Sultanahmet ve Feshane’de yapılan etkinliklerin aynısı Boğaz’da Sarıyer’imizde olacak. Tüm Sarıyer halkını şimdiden bu güzel etkinliklere davet ediyoruz” diye konuştu. 

ETKİNLİKLERİN GERÇEKLEŞTİRİLECEĞİ TERSANE ALANINDA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
 
alan.jpg
 

Bu haber toplam 7090 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum