Sarıyer'de rakı balık keyfi yapabileceğiniz 5 mekan tavsiyesi

Sarıyer'de rakı balık keyfi yapabileceğiniz 5 mekan tavsiyesi
Boğaz'da rakı balık mekanları denilince Sarıyer'deki restoranlar her zaman bir adım öne çıkıyor. Bu listemizde sizlere 5 adet Sarıyer Balıkçısı tavsiye ediyoruz...

Rakı balık denilince akıllara İstanbul Boğazı’nın kenarına dizilmiş birçok balık restaurantı geliyor.  İstanbul Boğazı’na kıyısı olan birçok ilçede, menü ve fiyatlarıyla yarış halinde olan birçok rakı balık mekânları bulunuyor.  Kimi mekân mezesiyle, kimi manzarasıyla, kimi ise hizmetiyle öne çıkıyor. Hiç kuşkusuz Boğaz’da rakı balık mekanları denilince ilk akla gelen Sarıyer ilçesi oluyor. Tarabya, İstinye, Yeniköy, Kireçburnu, Rumelikavağı ise rakı balık restoranlarıyla bilinen semtler…

İstanbul'da yaşıyorsanız ve bir akşamüstü veya hafta sonu arkadaşlarınızla rakı-balık keyfi yaşamak için özellikle Sarıyer’de gidebileceğiniz 5 mekanı sizler için derledik.

balikci-kahraman-rumeli-kavagi.jpg

Balıkçı Kahraman (Rumeli Kavağı)

Balık restaurantı denilince akıllara Balıkçı Kahraman gelir. Rumeli Kavağı'nda bulunan mekan, menüsüyle öne çıkan bir yer. Fiyat konusunda biraz yüksek olsa da birçok İstanbullunun hiç üşenmeden gidip rakı-balık sefası yaptığı bir mekan.

set-balik-restaurant-kirecburnu.jpg

Set Balık Restaurant (Kireçburnu)

Set Balık Lokantası son yıllarda tercih edilen bir mekan oldu. İstanbul Boğaz’ındaki mekan özelikle mezeleri ile adından söz ettiriyor. Fiyatı ve menüsü ile Boğaz’da gidilebilecek rakı balık mekanı olarak tercih edilebilecek bir yer. Kireçburnu sahilindeki mekan ulaşım açısından da kolaylık sağlıyor.

barinak-rumeli-feneri.jpg

Barınak Restaurant (Rumeli Feneri)

Sarıyer’in balıkçı köyü olarak bilinen Rumeli Feneri’nde limanın içinde yer alan mekan gözlerden uzak, sakin ortamı ve menüsüyle uygun bir yer. Fener kavurması ile ünlüdür. Haftanın belli günlerinde fasıl imkanı da bulunuyor. Eğer mesafeyi dert edip üşenmezseniz keyifli zaman geçirebileceğiniz bir balık mekanı.

hristo-restaurant-tarabya.jpg

Hristo Restaurant (Tarabya)

Tarabya’da bulunan Hristo mezeleriyle öne çıkan bir mekan. “Bu akşam Boğaz kenarında arkadaşlarla oturup şöyle bir rakı balık keyfi yapalım” derseniz ulaşım fiyat ve menüsüyle de tercih edilebilecek bir yer. 

dolphin-balik-restaurant-sariyer.jpg

Dolphin Balık Restaurant (Sarıyer Merkez)

Sarıyer Merkez'de bulunan mekan balıkçı teknelerinin bağlı olduğu limanın kenarında bulunuyor. Mezeleri ve kendine has menüsüyle uygun bir mekan. Konumuyla da keyifle zaman geçirilebilecek bir yer.

Diğer liste içeriklerimize ulaşmak için lütfen tıklayın...

Bu haber toplam 85048 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT